Skip to main content
  • gusgus
  • 15.10.2012.

GusGus žele probati hrvatsko pivo

GusGus u Zagreb stižu iz Slovačke. Prije nastupa žele se opustiti u tihoj prostoriji s udobnim fotaljama, voćem i hranom iz organskog uzgoja. U garderobama zahtjevaju velika zrcala. Posebna želja im je probati hrvatsko pivo.

Naslovna foto

gusgus

Islandski bend GusGus tijekom svog djelovanja na glazbenoj sceni prepoznati su kao jedni od najuzbudljivijih i najpoznatijih majstora plesne elektronike. Jedan od razloga njihove popularnosti je vjernost dobrom zvuku te ustrajnost u tome da nikad ne razočaraju svoju publiku. Iako je razvojem tehnologije elektronska glazba vrlo napredovala, GusGus se ne prilagođavaju prolaznim trendovima te i dalje koriste analognu opremu koja za njih daje poseban čar i izvorni elektronski zvuk. U utorak 16. listopada imate priliku zaplesati s GusGusom u Aquarius klubu.

Uz njihovo ime veže se pojam techno soul koji su sami izmislili budući da brojni glazbeni kritičari nisu znali u koji glazbeni žanr da ih svrstaju. „Nama techno nije samo udaranje, za nas je to glazba s dušom, izvrsno ukomponirana s drugim glazbenim žanrevima neovisno radi li se o jazzu ili drugom house smijeru glazbe“- kaže President Bongo.

{youtube}e96lbFiG_k8{/youtube}

Tko je imao priliku vidjeti i čuti ih uživo zna koliko snage i osjećaja mogu prenjeti za vrijeme svog nastupa.

Prije nego što na Aquariusovu pozornicu izađu članovi grupe GusGus, za dobru atmosferu pobrinut će se DJ Halioz –  inspiriran zvukovima Finnebassena, Soulwaxa i Paul Kalkbrennera garantira odličnu „underground“ atmosferu. Uz njegovu online prezentaciju odmah se možete početi pripremati za nastup GusGus. Bit će to vrhunska electro-kombinacija gdje će se i klub Aquarius prisjetiti najboljih underground godina u svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri.

{soundcloud}https://soundcloud.com/halioz/gus-gus-warm-up-mixtape?utm_source=soundcloud&utm_campaign=share&utm_medium=raw&utm_content=https://soundcloud.com/halioz/gus-gus-warm-up-mixtape{/soundcloud}

Ulaznice su u prodaji na prodajnim mjestima sistema Eventim, te online na www.eventim.hr.

Cijena ulaznica do 15.10.2012. je 120 kuna. Na sam dan koncerta (16.10.2012.), ukoliko ih još bude u prodaji, cijena ulaznice bit će 150 kuna.
Blagajna kluba će raditi od 19 sati.
 

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop