Skip to main content
  • 8.05.2024.

Guy J vodi na hipnotičko putovanje ovog petka u Petom Kupeu

Izraelska zvijezda svjetskih pozornica dotiče magijom i emocijama, a to će ovog vikenda u Zagrebu napraviti uz domaću podršku Petra Dundova I Antonia Zuze.

Piše: 

Prava ljepota elektroničke glazbe je u tome što nema granica. Može se oblikovati u što god kreator želi. Malo je onih koji prihvaćaju ovaj luksuz s više preciznosti i brige nego što to čini Guy J. Zvuk kojeg stvara ovaj DJ i producent iz Tel Aviva proširio se globalno i nadmašio njegova najluđa očekivanja. Širit će ga u petak, 10. svibnja napokon i u Petom Kupeu.

Nadahnut jednostavnom željom da bude dio klupske scene u Tel Avivu, poznate po svom divljem entuzijazmu i nesputanoj atmosferi, Guy je započeo svoju karijeru autora u ranoj dobi od 14 godina. Dobrovoljno zatvoren u svom kućnom studiju, prikladno nazvanom The Cave, Guy je neumorno radio na razvijanju svojih vještina. Rezultat toga je da njegovu produkciju i setove obožavaju poklonici housea, trancea i techna.

Krunski dragulj u Guyevom portfelju je izdavačka kuća Lost & Found koja slavi raznolikost i otkriva briljantnost umjetnika veterana, ali i talenata u usponu. Guy J je beskompromisno iskren u svom odnosu s elektroničkom glazbom i predan je njezinom stalnom razvoju. Zbog toga napreduje graciozno i bez ograničenja čime je već osigurao svoje mjesto u glazbenoj povijesti.

Uz njega, nastupit će DJ i producent koji je itekako ostavio trag na domaćoj, ali na svjetskoj sceni – Petar Dundov. Njegove produkcije, koje oduzimaju dah, tjeraju tijelo da spontano pulsira te izaziva mozak svojim složenim melodijama.

Prstohvat svojih vještina dodat će i Antonio Zuza kojeg već cijelo desetljeće susrećemo na domaćim pozornicama s vrhuncem u Petom Kupeu. Doprinos sceni daje i sve zamjećenijom produkcijom u sklopu svoje etikete Imogen Recordings.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

brejcha 2
brejcha 1
Tijekom devet noći od 21. do 30. svibnja u Walt Disney Concert Hallu (Los Angeles, SAD), legendarni njemački pioniri elektroničke glazbe Kraftwerk slave 50. godišnjicu svog albuma Autobahn
dobar house mobile
Tijekom devet noći od 21. do 30. svibnja u Walt Disney Concert Hallu (Los Angeles, SAD), legendarni njemački pioniri elektroničke glazbe Kraftwerk slave 50. godišnjicu svog albuma Autobahn