Skip to main content
  • 12.09.2016.

Hannah Wants plagirala Bodikku i Joy Orbisona!

Kažu neki kako je plagijatorstvo najviši oblik laskanja, način za osobni naklon svom heroju, no ne znamo koliko heroje veseli vidjeti svoj rad u potpunosti kopiran s tuđim autogramom na vrhu! 

 
Svakako da će ti biti drago inspiriraš li nekoga ili se zaljubi u tvoj rad, u kojem god mediju on bio, do točke na kojoj poželi da je on bio taj koji ga je stvorio. To su sve ljudski osjećaji, ali ujedno smo i odrasli ljudi koji znaju razliku između inspiracije i krađe.
 
Jučer se tako na FB pojavio video koji je snimio DJ Patrick Nazemi koji pokazuje Hanninu traku "Found The Ground" puštenu simultano s trakom Bodikke & Joy Orbisona "Mercy". Ubrzo nakon što je video ukazao na sličnosti, nazovimo ih ovim blažim izrazom, traka Hannah Wants je uklonjena sa SoundClouda. Hannah očito želi svašta, ali tužba nije jedna od tih stvari.

 

Hannah nije još komentirala sve što se dogodilo, ali među kometarima na Resident Advisoru pronašli smo snimku koja je pokazuje kako originalnu traku pušta u fabricu, tako da ideja da original možda nije ni čula je samo to, ideja.
{youtube}69lkNmZ0gzU{/youtube}
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk