Skip to main content
  • alt
  • 30.06.2014.

Hard2Core u DEPO klubu

Ovog se vikenda u zagrebačkome DEPO klubu predstavlja kolektiv Hard2Core.

 
Tako u petak za DJ pult staje Blurix, strastven zaljubljenik u vinil i čisti techno zvuk, ali ona sirova ili bolje rečeno “divlja” strana jednostavno ne može biti ukroćena tako da su njegove izvedbe uvijek naginjale više tvrdom, prljavom zvuku, pa ne čudi što je tijekom godina rada na Diggarama i Hard2Core programima prerastao u vodeće ime ili oca hrvatske suvremene hardtechno i hardcore scene.Vlasnik je prve zagrebačke hardtechno izdavačke kuće Blurred Motion Records, a njegova glazbena izdanja tijekom posljednjih desetak godina izdana su na izdavačkim kućama diljem svijeta.
{youtube}0R4Tzql_YlE{/youtube}
 
Tu je i Flame Burns, pravim imenom Vjekoslav Kiralj, koji je svoju glazbenu karijeru započeo  2003. godine sa svojim prvim techno partyjima u Zagrebu. No partijanje nije ostalo samo na zabavi. DJ-ingom} se počinje baviti 2004. godine, a njegov put bio je klasičan za “ono vrijeme” i DJ-a koji se probijao te ostvarivao svoje mjesto na sceni, pa tako svoje prve gaže odrađuje u lokalnim podrumima, stanovima, pa privatnim tulumima, te na kraju klubovima kao što su Aquarius, Gjuro, AKC Medika, Tvornica… Tvrdi zvuk, uzavrela atmosfera te jaka energija su ono što čini Flamea zapaljivim.
{youtube}XQmnM0qH4ng{/youtube}
 
Treći momak koji bira zvukove u petak je Antun Čonkaš poznatiji hrvatskoj i internacionalnoj party publici kao Mad as Hattter, a odrastao je uz zvukove Kraftwerka, KLF-a, U96, J.M. Jarrea i Vangelisa, pa i ne čudi što su mu kasniji uzori pri početku karijere DJ-a bili upravo producenti i DJ-i kao što suTechnasia, Ken Ishii, Gaetano Parisio, Danilo Vigorito, Adam Beyer, Sven Väth, Southsoniks, Alexander Kowalski. Njegov set krase inovacije i spojevi starog i novog – ono što danas nazivamo spojem “Techno 1.0” i “Techno 3.0” zvuka i vremena. Na svakom nastupu spremna je i torba prepuna techno ploča, a u novije vrijeme repertoar nadopunjuje i najnovijim, pomno probranim digitalnim techno izdanjima producenata kao što su A. Paul, Ben Sims, The Advent, Industrialyzer, Kike Pravda, Ian Void, David Moleon i drugi.
{youtube}8Rgcf8tajvQ{/youtube}
 
Party se održava u petak, 4. srpnja, s početkom u 22 sata, a za participaciju ćete do ponoći izdvojiti 20 kuna do ponoći te 30 nakon.
 
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk