Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Haris Čustović nastavlja s edukativnim streamovima, ovog puta sklada tech house

Iskusni dubrovački glazbenik nastavlja sa serijalom edukativnih streamova u kojima dijeli svoje produkcijsko znanje i umijeće u Abletonu.

Piše: 

Nakon premijernog edukativnog live streama odrađenog prošli tjedan u kojem je dekonstruirao traku u Abletonu, Haris Čustović danas od 17 sati priprema novo izdanje edukativnog streama kroz koji će skladati tech house u Abletonu Live 12.

U novom edukativnom live streamu, iskusni dubrovački glazbenik će pružiti ekskluzivan uvid u proces stvaranja originalne tech house skladbe u Abletonu te će sve zainteresirane voditi kroz razne tehnike i kreativne odluke u skladanju te dijeliti glazbene uvide za određene funkcije i dati korak-po-korak instrukcije. Kao i u prethodnom edukativnom streamu, interakcija je poželjna te je svako pitanje dobrodošlo.

“Video je namjenjen za ljubitelje glazbe, producente i sve zainteresirane za umjetnost stvaranja glazbe. Bez obzira jesi li ljubitelj glazbe ili kolega producent, pridruži mi se pri u stvaranju ovog djela!” poručuje Haris Čustović.

Tko je Haris Čustović?

Turn Up The Bass: 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) u novom dokumentarcu
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom