Skip to main content
  • 28.07.2006.

Heineken Thirst večeras na Pagu

Heineken Thirst Studio nastavlja svoje glazbeno putovanje. Nakon Thirst Studio Sessiona u Dubrovniku i Rijeci, gdje su u Lazeretima i na Gatu Karoline Riječke nastupili neki od najbolih svjetskih DJ-a, Heineken poziva sve ljubitelje dobre glazbe da večeras dođu na Zrće, u klub Aquarius i uživaju u još jednoj izvanrednoj glazbenoj predstavi svjetskih DJ zvijezda. Thirst Studio Session na otoku Pagu ugostit će poznate DJ-e: ATFC, Inaya Day i Syke ‘n’ Sugarstarr.

Piše: 

Odličan party je zajamčen jer nastupa ATFC (Aydin The Funki Chile) iz Londona, jedan od najvećih DJ talenata svjetske dance scene. Aydin je počeo organizirati partije sa samo 16 godina a njegov uspjeh u glazbi doveo ga je do  osnivanja vlasite izdavačke kuće „OnePhatDeeva Recordings“. Jedna od najnovijih Aydinovih snimki odlična je „Reach Out To Me“ na kojoj surađuje s Inayom Day, izvođačicom iz New Yorka koja osim što pjeva, bavi se i pisanjem pjesama. Njenu impresivnu vokalnu izvedbu svi ljubitelji vrhunske glazbe imat će priliku čuti i vidjeti na Zrću.
Inaya je snimila vokale za neke od najvećih svjetskih zvijezda kao što su Michael Jackson, Sean 'P-Diddy' Combs, Missy Elliot i druge. I šećer na kraju – enigmatični duo iz Hamburga – Syke 'n' Sugarstarr. Matthias Weber i Serhat Sakin zajedno su na sceni od kasnih devedesetih a bave se DJ-iranjem i produciranjem. Njihov glazbeni žanr je house glazba a poznati su po svježem i eksperimentalnom zvuku. Nedavno su izdali svoj prvi longplayer jednostavno nazvan „Best Of Syke 'n' Sugarstarr“.

Party počinje u 10 sati navečer, a ulaz je besplatan!

Thirst Studio Sessioni zagrijavanje su za glavno događanje Heineken Thirst Studija – najveće svjetske potrage za talentiranim producentima i DJ-ima u Hrvatskoj. Pobjednik Thirst Studija putovat će u Los Angeles gdje će provesti dan u studiju s jednim od najvećih svjetskih producenata – BT-em radeći na novoj snimci. Osim toga, nastupit će rame uz rame ponajboljih svjetskih DJ-a: Sharama (Deep Dish), Soulwax presents Nite Versions (live) i Nic Fanciullia, na glavnom događanju Thirst Studija 5. kolovoza u klubu Aurora u Primoštenu.

Thirst Studio namijenjen je svima koji uživaju u dobroj glazbi različitih žanrova, a ove godine fokusira se na stvaranje i izvođenje nove glazbe. U sklopu Thirst Studija, Heineken surađuje s vodećim svjetskim glazbenim umjetnicima u cilju stvaranja  vjerodostojnog i originalnog glazbenog materijala te otkrivanja neafirmiranih talenata koji spajaju različite glazbene žanrove. Za više informacija o Heineken Thirst Studiju u Hrvatskoj, posjetite www.thirststudio.com.hr.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk