Skip to main content
  • 29.07.2006.

Izabran hrvatski pobjednik Thirst Studija 2006.

Završena je potraga godine za talentiranim DJ-ima i glazbenim producentima u Hrvatskoj. Heineken Thirst Studio ima pobjednika – Robert Imbrišić umjetničkog imena Seraphim Codex iz Bjelovara. Putovanje je teklo tako da je stručni žiri sastavljen od 6 renomiranih predstavnika hrvatske glazbene industrije odabrao tri najbolje snimke prijavljenih talenata koje su poslane u Los Angeles jednom od vodećih svjetskih glazbenih producenata – BT-u. 

Piše: 

BT je odabrao Roberta Imbrišića kao pobjednika Thirst  Studija 2006. Robert se bavi elektronskom dance glazbom, a njegov glazbeni izričaj fuzija je tech housea i snažnih progressive bas linija. Heineken Thirst Studio jedinstveno je natjecanje koje neafirmiranim talentima pruža neponovljivu priliku za razvoj glazbene karijere. Pobjednik Thirst Studija otići će na putovanje života u Los Angeles gdje će imati priliku raditi na novoj snimci zajedno s čovjekom koji ga je izabrao kao pobjednika – BT-em.

Robert Imbrišić svojom pobjedom zalužio je VIP tretman u Los Angelesu i osim što će raditi rame uz rame s BT-em, sudjelovat će na ekskluzivnom fotografiranju i intervjuima s predstavnicima medija. Robert će također moći odabrati glazbenu opremu koju mu poklanja Pioneer: 1X DVJ 1000 ili 2x CDJ 1000. Robert je vrlo uzbuđen zbog mogućnosti koje su mu se pružile te je izjavio: “Ovim poslom bavim se već 13 godina; ova pobjeda predstavlja veliko iznenađenje budući da sam snimku poslao tek na nagovor prijatelja. Heineken Thirst Studio pružio mi je izvrsnu priliku da svoj rad predstavim i izvan Hrvatske, a ponosan sam što je jedan uspješan inozemni producent prepoznao moj rad.”

Ovaj 28-godišnjak umjetničkog imena Seraphim Codex nastupit će na glavnom događanju Heineken Thirst Studija 5. kolovoza  u klubu Aurora u Primoštenu zajedno s nekima od najboljih svjetskih DJ-a:  Sharamom (Deep Dish), Soulwax presents Nite Versions (live) i Nic Fanciullijem. Ovi proslavljeni DJi pružit će potporu i inspirirati hrvatskog pobjednika te osigurati izvanrednu izvedbu uživo na glavnom događanju Thirst Studija.

Sharam (Deep Dish) s nestrpljenjem očekuje nastup u Primoštenu: “Čuo sam da je Hrvatska zemlja koja postaje sve zapaženija i koja  počinje ostavljati trag na glazbenoj sceni. Uz mene će u Primoštenu nastupiti Nic Fanciulli i Soulwax sa svojom novom inkarnacijom – Nite Versions. Očekujem dobar provod i dobar party.”

Thirst Studio namijenjen je svima koji uživaju u dobroj glazbi različitih žanrova i usmjeren je na stvaranje i izvođenje nove glazbe. Putem Thirst Studija, Heineken surađuje s vodećim svjetskim glazbenim umjetnicima u cilju stvaranja  vjerodostojnog i originalnog glazbenog materijala te otkrivanja neafirmiranih talenata koji spajaju različite glazbene žanrove (dance i rock). Za više informacija o Heineken Thirst Studiju 2006. u Hrvatskoj, posjetite: www.thirststudio.com.hr.

brejcha 2
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju