Skip to main content
  • 12.03.2016.

Heroina elektronike Monika Kruse – 15 godina etikete Terminal M

Karijera Monike Krüse započela je još početkom ´90-tih u Njemačkoj iz koje je proputovala cijeli svijet i nastupala na najvećim svjetskim festivalima elektroničke glazbe.

Piše: 


Terminal M etiketa je u kraće vrijeme postala vrlo respektabilni techno label. 2010. je čini se otvorila novo poglavlje etikete, te je koncept proširen na različite spektre elektroničke glazbe. Prošle godine zabilježen je veliki uspjeh jer su mnoga izdanja završila u top 10 Beatport charta poput traka koje potpisuje sama Monika, te ANNA i Methodi Hristov.
{youtube}z5M1DJIf6YA{/youtube}

Ove godine Terminal M slavi velikih 15 godina posebnim izdanjem tj. ponovno masteriranim i obrađenim album izdanjem "Passengers" iz 2003.g. Izdanje nosi naziv "Monika Kruse @ Voodooamt – Passengers Remastered And Remixed 2016". Njeni bliži prijatelji i producenti napravili su remikse traka pa tako možete čuti i verzije Olivera Huntemanna, Alberta Ruiza i Skobera.

Krüse bilježi i danas nastupe na najjačim svjetskim događajima, a Terminal M klupski partiji su rasprodani posvuda. Tako Njemica koju smo slušali prošle i pretprošle godine na našem Sonusu, u 2016.g. ima potvrđene nastupe na skorašnjim američkim događajima Ultri i WMC-u u Miamiu, pa njemačkim Time Warpu i Love Family Park festivalu, irskom Docklands festivalu, talijanskom Kappa Futur festivalu, francuskom Marvellous Island festivalu, te belgijskom Tomorrowlandu.
{youtube}RtetgG_AEJA{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2