Skip to main content
  • home made
  • 29.10.2010.

Home Made se budi

Home Made je projekt iznimno dragog nam dja & producenta Sergeja.

Piše: 

Naslovna foto

Home Made

On je ujedno glavni krivac za klub Sirup, mjesto koje neumorno gotovo dvije godine promovira i predstavlja trendove u elektronskoj glazbi. Za one koji neznaju na Home Made-u su do sada svoje materijale izdali Zarkoff, Davor O, Homeboy, Monotek, Examine, Shuma, Chocolate Noir, Rudy B,  Borgie i D-Liner iz Sarajeva, Sevdah baby iz Beograda, Unizzon i Boltzman iz Slovenije.

Home Made se s najnovijim izdanjem lagano budi iz mogli bismo reći zimskog sna. "Don't Stop" EP (https://www.junodownload.com/products/dont-stop-ep/1633093-02/?highlight=HOME%20MADE%20ELECTRONICA )potpisuje pokretač i vlasnik Baile Musik labela, See Why (www.myspace.com/seewhymusicproject). Uratke mladog i talentiranog momaka iz Dalmacije smo imali priliku vidjeti na etiketama poput Apparel, Houseworx, Cimelde Records, PVS, te uradak na Damm Rec. koje je recenzirao poznati njemački časopis De:bug. 

"Nakon stanke, vrijeme je došlo da se posvetim još više onome što volim raditi, te uskoro publika može očekivati nekoliko izdanja koje će zasigurno razveseliti slušatelje koji vole Home Made glazbu. Imamo jedan vrhunski album skoro spreman, ali i jedan veliki "come back" autora koji broji više albuma iza sebe" – priča nam Sergej.

Sljedeće izdanje je od Life Socksa iz Zagreba, dok neka dosadašnja možete poslušati ovdje (https://soundcloud.com/home-made-electronica).

Od Sergeja i njegovog labela nas čeka još mnogo dobre glazbe, a sudeći po dosadašnjem radu ništa drugo nije ni za očekivati.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2