Skip to main content
  • The Chemical Brothers
  • 29.10.2010.

The Chemical Brothers planiraju dubstep album

Tom Rowlands, jedna polovina Chemical Brothersa, smatra da bi mogli postići uspjeh u dubstepu jer već postoji produkcija toga žanra koju su napravili 2002.g.

Piše: 

Naslovna foto

The Chemical Brothers

Radnog naziva "My Elastic Eye", pjesma je napravljena za njihov četvrti studijski album "come With Us" te je ubrzo postala popularna u dubstep krugovima. Dvojac je oduševljen reakcijama dubstep DJ-a na njihovu stvar i sada je pitanje vremena kad ćemo ugledati njihov studijski album u ovom žanru budući da polažu velike nade u uspjeh istoga.

No prije toga očekuje ih nekoliko extra kvalitetnih live nastupa dogodine za koje se posebno pripremaju, nakon kojih bi se mogli povući u studio te raditi na žanru koji posljednje vrijeme zauzima sve više prostora u medijima i na plesnom podiju.

Uz ovu vijest primili smo kratku informaciju da dvojac želi snimiti pjesmu s Noel Gallagherom i to po treći put, nakon što bivša zvijezda grupe Oasis započne svoju solo karijeru. "Kemikalci" su već s Noelom napravili 2 uratka "Setting Sun i Let Forever Be" te su isto tako remixirali pjesme od Oasisa.

The Chemical Brothersi 22. kolovoza premijerno su nastupili u Hrvatskoj. Domaćin je bio stadion Novalja na Pagu pred oko 5000 posjetitelja gdje smo čuli sve njihove najbolje produkcije te osjetili čari 3D vizualnog animiranja publike.

sea star mobile
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2