Skip to main content
  • 17.11.2022.

Hrvatska elektronička scena bogatija je za novu klupsku večer. Evo o čemu se radi!

Na scenu stiže nova klupska večer iza koje stoje glazbeni entuzijasti

Piše: 

Mislav Grdinić je ljubitelj elektroničkog zvka s poprilično dugim stažom u praćenju kako domaće scene, tako i svjetskih trendova u svijetu elektroničke glazbe.

U privatnom životu, potkovan je business, točnije poduzetničkom pozadinom što mu uvelike olakšava organizaciju i tehničke aspekte kreiranja nove klupske večeri na tržištu.

Iako je novak u entertaiment industriji – ugovori, pregovori, marketing i sve potrebno za ostvarivanje nekog eventa mu nije nepoznanica. Klupska večer koju Mislav Grdinić prezentira široj javnosti krajem studenog nosi naziv “One Drop Music” koja se zasniva na kreativnosti, entuzijazmu i donošenju nečeg novog na hrvatsku elektroničku scenu.

Malo smo tržište sa dosta tvrdim navikama, ali tu smo zato da mijenjamo i pokrećemo stvari. Meni osobno One Drop Music predstavlja osobno zadovoljstvo i sreću, i to su jedini razlozi zbog kojih pokrećem serijal, mada su mnogi s razlogom pitali kako i zašto. Svoj entuzijazam i ideju želim prenijeti na sve one koji žele čuti novi zvuk i biti dio svjetskih trendova u elektroničkoj muzici. Može se naravno sa raznim kompromisima ići u nekom mainstream smjeru i sa računicom, sa već desetljećima dobro znanim pumping soundom koji prevladava na domaćoj sceni, ali to neće biti smjer One Drop Musica.” ističke glavni i odgovorni Mislav Grdinić.

Relaksacijom pandemijskih restrikcija, ponovnim buđenjem svijeta, vratili su se partyji i festivali diljem svijeta na koje su nahrlile stotine tisuća partijanera kako novih, tako starih među kojima je bio i sam Mislav Grdinić.

Upravo 2022. je bila presudna za projekt One Drop Music ističe Mislav “Obišli smo i poslušali sve omiljene DJ-e i festivale po Europi, od domaćih hrvatskih lokacija pa do Pariza i Barcelone te odlučili krenuti u projekt. Tale of Us, Stephan Bodzin, Mind Against, Agents of Time, Adriatique, Colyn, samo su neki od izvođača čiji zvuk želimo predstaviti Zagrebu i proširiti vidike na domaćoj sceni, privući mlađu publiku, te onoj malo starijoj ponuditi više izbora, ali prije svega kvalitetu zvuka, izvođača i samog partya. Znamo za sigurno da postoji domaća publika koja voli taj zvuk u što smo se definitivno uvjerili na festivalima izvan Hrvatske.”

Afterlife etiketa eksplodirala je u posljednjih godinu dana te je njen zvuk obišao cijeli svijet i prerastao u pokret, stil i način razmišljanja naglašava Mislav Grdinić te dodaje “Imao sam se prilike uvjeriti na Afterlifeovim tulumima i festivalima, gdje je nekoliko desetaka tisuća ljudi iz cijelog svijeta došlo partijati i poslušati Afterlifeove zvijezde i zvuk koji predstavljaju. One Drop Music pratiti će smjer melodic techna prije svega, ali i novih trendova u elektroničkoj muzici, pa je tako i naš prvi party 26.11. u tom smjeru.”

Mislav Grdinić i ekipa iza One Drop Musica želi postaviti  Zagreb da bude u trendu sa zvukom, izvođačima te da prati ritam svjetskih party destinacija. “Ideja je da uz vrstu zvuka koji želimo na zagrebačkoj klupskoj sceni, publika čuje što se sve novo i kvalitetno rađa na svjetskoj sceni, koji su to setovi, DJ-i i stvari koje žare i pale.”

FB Event: One Drop Music presents: YUBIK, 19:26 and Petar Dundov

One Drop Music, predstavlja se zagrebačkoj publici 26. studenog s gostovanjima Yubika, 19:26 i Petra Dundova u Petom kupeu. Prve ulaznice dostupne su preko sustava Entrio.

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2