Skip to main content
  • stacey pullen
  • 17.11.2022.

Stacey Pullen otkrio neke od svojih najdražih traka

Velikan Detroit techna stiže u Zagreb i Rijeku

Piše: 

Naslovna foto

stacey pullen

Pionir techno zvuka, ujedno i pripadnik drugog vala DJ-eva koji su prošli kroz detroitsku scenu nakon Derricka Mayja, Kevina Saundersona i Juana Atkinsa, ni više od trideset godina nakon svog prvog nastupa ne planira stati.

Stacey Pullen je ikona elektroničke glazbe u svakom smislu te riječi

Kroz svoju dugogodišnju karijeru, razvijao je zvuk, donjeo detroitski techno u Europu, a u jednom intervjuu otkrio je koje sve trake ima u rukavu za svoje setove. Ako treba oživjeti plesni podij s Basement Jaxxom i Fly Lifeom vraća publiku u groovy ritmove kasnih devedesetih.

{youtube}Z2QjbIKwRq0{/youtube}

Iako mu Jaydee i njegova Plastic Dreams pleše po tankoj liniji ljubavi i mržnje, za nju uvijek nađe mjesta ukoliko ima viška vremena u setu.

{youtube}UwPKi1H8t9M{/youtube}

U slučaju da nekad poželi pokazati svu svoju glazbenu raskoš i ukus, u rukavu čuva Thea Parrisha i Falling Up.

{youtube}MpQM6dSwk6E{/youtube}

Stvar uz koju zalasci sunca jednostavno nisu isti kaže da je to SQL & Andreas Henneberg: Fahrenheit.

{youtube}Oyg_U8UIwpI{/youtube}

Bezvremenska traka 90-ih Spastik iza koje stoji Richie Hawtin kao Plastikman je nešto što Stacey Pullen čuva za velike publike i festivale.

{youtube}6TYsOMYaz6E{/youtube}

Popularni hrvatski organizatori BSH Events slave devet godina rada s partyjima u Zagrebu i Rijeci na koje dolazi ikona elektroničke glazbeStacey Pullen. Njegovo gostovanje u četvrtak u Petom kupeu je rasprodano, dok još nešto karata ima za Pogon kulture u petak preko sustava Entrio.

sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2