Skip to main content

Hudi u suradnji sa dva velika inozemna labela predstavio hrvatsku klupsku scenu

Denis Hodak, u Zagrebu i šire poznatiji kao Hudi već nekoliko godina svira na brojnim hrvatskim lokacijama. Također, sigurno ste ga sreli na jednom od vlastitih eventa Myuz kolektiva čiji je i suorganizator.

Piše: 


Iako su DJ nastupi fizički nemogući, te su svi eventi do daljnjega otkazani, Hudi je to vrijeme odlučio provesti kreativno i proaktivno. Nakon što je pozvan da predstavi svoju glazbu i napravi podcast za Britanski label, Friktion njegova glazba se puštala i na platformama PYRMD, DeeperBeatsUK, MADR, te na hrvatskim radio stanicama Radio 101, Radio Vinkovci u sklopu desete godišnjice emisije Naša Stvar i na Radio Split u programu Jezgre.

Osim podcasta, Hudi s kolektivom planira nadolazeće glazbene projekte za vrijeme kada to bude moguće. Njegova suradnja koju tek najavljuje za početak veljače sigurno je jedna od najvećih uspjeha u situaciji s kojom smo trenutno suočeni. Pozvan je da složi podcast za američku radio platformu 313.fm iz Detroita, koja također surađuje s inozemnim diskografskim kućama DiserPierorecords x Liability.


Kada je u pitanju domaća scena ni tu Hudijeva glazba neće nedostajati. Sredinom siječnja njegov set bit će objavljen na youtube kanalu domaćeg Deepend records labela, svi najavljeni setovi i podcasti obećavaju svježa izdanja već poznatih svjetskih etiketa. Kako Kolektiv ne bi previše nedostajao svojoj publici, Myuz će uskoro izbaciti majice sa svojim logom koje će za narudžbu biti dostupne na njihovim društvenim mrežama.

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2