Skip to main content
  • atmosfera
  • 10.12.2012.

Humanitarni party za Anu i Auroru

Usrećiti sebe najviše možete ukoliko pomognete drugima, a ovo predblagdansko vrijeme trebal bi biti osjetljiviji prema onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Naslovna foto

atmosfera

Priliku za pomoći imate već iduće subote 15.12. u klubu Jungla u Splitu gdje će se održati humanitarni party za Anu Pavić i njenu curicu Auroru. Svoje mjesto na line upu već su potvrdili Pero FullHouse, Juri Paik, Silvio Hrabar, Okac & Jock, Malesh, Tome R, Duke Hervie i Marcellus, puštati će najnoviji house i techno, a ulaznice će biti 30 kuna.

Promislite samo koliko ste nepotrebnih stvari znali kupiti za 30kn, koliko vas svakodnevno kupi kutiju cigareta i popije barem jednu kavu u kafiću, samo jedan dan nemojte to učiniti i tim novcem kupite ulaznicu za party, otvorite srce, pomozite i još se uz sve to odlično zabavite.

humanitarni party

Ana Pavić (30), već šest godina se bori s rakom limfnih čvorova i razarajućeg reumatoidnog artritisa. Tu nije kraj njenim mukama jer i njezina kćerka Aurora (3) od rođenja pati od refluksa želuca i trahealnog bronha, teškog poremećaja koji može dovesti do kolapsiranja pluća, odnosno gušenja. Djevojčica se liječi u Rijeci, a mora primati lijekove za imunitet koji su jako skupi.

Stalno smo na putu između Splita i Rijeke. Troškovi su ogromni i došli smo do samog dna jer više to ne možemo plaćati“ – kaže Ana Pavić, koju jedna terapija bez koje ne može živjeti košta 34 tisuće kuna.

"Pokažimo u ovo blagdansko vrijeme da čovjek još postoji. Pokažimo da party populacija može puno više. Puštajmo iskrenu plesnu glazbu i plešimo za Anu i Auroru uz domaće DJ snage koji nastupaju besplatno i ni trenutka nisu dvojili da sudjeluju na eventu s kojeg sav prilog od ulaznice u humanitarne svrhe" – kazali su organizatori.

"Ostavite" stopala na plesnom podiju, ali ovog puta i iz humanih razloga, a koliko nećete stići na party, možete im pomoći i uplatom na broj računa u OTP banci 3200323760 s naznakom „za pomoć Ani i Aurori Pavić“.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2