Skip to main content
  • 15.02.2021.

Humanitarni virtualni party – svi za jednog, jedan za sve!

Deset izvođača elektroničke glazbe okupit će se u subotu 20. veljače u klubu "Uljanik" u Puli s humanitarnim ciljem, sve kako bi prikupili novac za pomoć obiteljima pogođenim potresom i za našeg hrabrog lava Noela Breščića.

Piše: 


Noel je dječak, ima 14 godina, pohađa osmi razred, voli i trenira košarku. Živi s obitelji na području župe svetog Antuna u Puli. Nažalost ove godine dijagnosticiran mu je karcinom štitnjače koji je zahvatio i limfne čvorove.

Prošlog mjeseca, 7. siječnja Noel je odvezen na KBC Rebro u Zagreb gdje je podvrgnut operaciji. Noela sad čeka rehabilitacijski proces. Njegov otac radio je 31 godinu u Uljaniku. Trenutno je nezaposlen. Mama također nije u radnom odnosu. Pokušajmo zajedno koliko tko može pomoći ovoj obitelji.

Noel Breščić
IBAN: HR8924070003106793797
poziv na broj: 00 (datum dana, npr. 09012021)
Opis plaćanja: Donacija

LINE UP:
axOS b2b S3KA
Johhny B.
Bebeto
Alen Sforzina
Martii
Tomo in der Mühlen
Adoo
Driverr

MC:
Mylo

Gost večere:
IVAN ŠUGAR – SAXOFON

Ovim putem pozivamo sve građane, prijatelje i ljubitelje elektroničke glazbe da se pridruže i budu dio ove humanitarne akcije i volonterske ekipe.

Zahvaljujemo se klubu Uljanik, svim DJ-ima i našim partnerima . Ulaznice možete kupiti putem Entria na linku ovdje

Cijena online-ulaznice: 45kn

 

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk