Skip to main content
  • 3.05.2007.

I Lick Your Ice Cream, You Can Lick My Lollipop

Još jedan hit single dolazi iz Data Recordsa. Ovaj put radi se o stvari „Lollipop“ koju potpisuje Sandy Rivera aka Kings of Tomorrow. Lollipop je napravio Matt Schwartz, u suradnji s ženskim vokalom Trix iz punk benda Lips, te muškim vokalom, legendom dance glazbe Sandy Riverom. 

Piše: 

Sandy je tvorac legendarnog dua Kings of Tomorrow i producent velike house himne iz 1998.g. Finally. Lollipop je pjesma koja već mjesecima dobiva odlične kritike i pohvale od publike, DJa ali i medija te će zasigurno biti jedna od najtraženijih ljetnih stvari na plesnim podijima. „I Lick Your Ice Cream, You Can Lick My Lollipop“ samo je dio teksta koji pjevaju Trix i Sandy Rivera u ovoj pjesmi. Remixe su radili Nic Fanciulli, Jerry Ropero i The Drill. Da bi Vam dočarali potpuni ugođaj pripremili smo i link na jako dobar video spot za ovu pjesmu. Video nam je omogućio Ministry of Sound. Pogledaj video.

I za kraj, zabilježite u svoj notes, I Lick Your Ice Cream party uz Sandy Riveru, dogodit će se 17. kolovoza u clubu Hacienda (Vodice).

"Lollipop"
Artist: Dada Ft. Sandy Rivera & Trix
Format: CD & 12"
Label: Data
Released: April 24, 2007
side 1:
1. "Lollipop" (club mix)
2. "Lollipop" (The Drill remix)
side 2:
1. "Lollipop" (Jerry Ropero remix)
2. "Lollipop" (Nic Fanciulli remix)
3. "Lollipop" (acappella)

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2