Skip to main content
  • 9.03.2024.

Vinyl dana: Soul Vision – Don’t Hold Back (Dub)

Moje umjetničko ime je Dion’s House Kitchen, riječki sam zaljubljenik u house glazbu i kolekcionar vinyla. Na svom Instagramu dijelim znanje objavljujući vinyl izdanja koja su me impresionirala

Naslovna foto

Tarryn Goldman of TGC Photography

Tako mi je u uho upalo fantastično izdanje Soul Visiona (iza kojeg stoje Sandy Rivera i Jose Burgos) “Don’t Hold Back”, koju s radošću dijelim s Vama, a evo i posvete:

Foto: Tarryn Goldman of TGC Photography

Još jedna pjesma iz vrhunskog dijela mog miksa Classic House 2000., jedna od mojih favorita svih vremena, nevjerojatna pjesma s takvim grooveom koji stvara onaj fantastičan osjećaj ekstaze na plesnom podiju!

Soul Vision aka @sandyriveraofficial & @joseburgos85 – Don’t Hold Back u svojoj dub verziji koju više volim od originalne koja sadrži vokal Dihanne Moore. Izdan je za Central Park Recordings. U svakom slučaju, jedna od mojih najdražih ploča ikada!

Cijelu pjesmu možete poslušati u mom miksu House Classics 2000 Vinyl Mix

schulz mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop