Skip to main content
  • umek
  • 10.05.2013.

I Meksiko ga voli

Ove godine proslavio je 20 godina karijere, a u zadnje vrijeme se i nagrade zaredaše.

Naslovna foto

umek
Slovenski producent i DJ Umek najprije je pokupio nagradu za najbolju techno traku na ovogodišnjoj Winter Music Conference u Miamiju, „Goes On“ koju potpisuje zajedno sa Stefanom Noferinijem, a ovih ga je dana nagradila meksička glazbena televizija specijalizirana za elektronsku glazbu EMPO TV.
{youtube}Tt7mdzgWGjo{/youtube}
 
Riječ je o nagradi za najboljeg techno DJ-a, među ostalim pak su nagrađenicima Richie Hawtin, Tiesto, Armin van Buren, Sebastian Ingrosso i niz drugih. 
„Iznimno sam ponosan što dobivam tako nevjerojatnu podršku u zadnje vrijeme iz Meksika, Južne Amerike i SAD-a“, kaže Umek o svojima obožavateljima s druge strane bare. Ujedno je i najavio povratak u Meksiko već u lipnju kako bi se odužio vjernim obožavateljima koji ga za to neprestance preklinju na njegovom FB i Twitter profilu. 
Da Umek učvršćuje status superzvijezde i u svjetskim okvirima, ne samo u našim, potvrdila je i stranica TopDeejays.com, specijalizirana za analizu društvenih medija, koja ga je prošlog tjedna proglasila techno i tech house izvođačem koji na Soundcloudu dobiva najviše pratitelja.

{youtube}rjxEGMyeIp0{/youtube}

Umek je tijekom cijelog lipnja na američkoj turneji, vrti i na Ibizi, a nama je najbliže čuti ga na ljubljanskome Žuru z razlogom, partyju humanitarnog karaktera, krajem ljeta.
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop