Skip to main content
  • 10.05.2013.

Future Sound of Zagreb 2013

Ovogodišnji Future Sound Of Zagreb 2013 održat će se u poznatom zagrebačkom klubu Aquarius ovog vikenda 10. i 11. svibnja. Kao i uvijek do sada misija i cilj je okupiti, ujediniti i svojoj publici predstaviti zagrebačku elektronsku DJ scenu na najbolji mogući način.

Piše: 


FSOZ 2013 održava se pod znakovitim geslom "My Name is Plur"/ Peace, Love, Unity, Respect/ a kao i uvijek do sada predstavit će raznovrstan spektar najnovije i najkvalitetnije recentne elektronske glazbe koju će u dva dana prezentirati čak 23 zagrebačka DJ-a svih generacija, a po prvi puta na FSOZ-u nastupit će i 3 poznata zagrebačka elektronska Live Act-a: Vox, Homeboy i F.O.R.M.

Prvi dan festivala rezerviran je za psy/trance program / A1 FLOOR/ za koji će se pobrinuti poznata zagrebačka PSY petorka : Gogo, Valje, Koorie, Plasma Corp. i VOX Live. U drugom centralnom dijelu kluba na A2 flooru moći će uživati svi ljubitelji novog techno zvuka uz četvoricu dobro nam poznatih vrhunskih zagrebačkih techno dj-a a to su redom : Teo Zver, Andreas Noir, Hadji i Teo Harouda a po prvi put na FSOZ-u nastupit će i najbolji domaći techno live act F.O.R.M.
{youtube}aL2Tdn7Sac4{/youtube}

Drugi dan festivala FSOZ predstavlja na tri floora većinu najboljih i najrespektabilnijih poznatih zagrebačkih DJ-a koji svojim imenima i reputacijom garantiraju vrhunski glazbeni program, zabavu i ples do ranih jutarnjih sati. Na A1 Floru sa posebnim zadovoljstvom predstavljamo FSOZ legende a to su redom : Mary, Kiki, Mr. DJ Dario, Petar Dundov i Ludvig,

Na A2 flooru domaćin FSOZ-a je poznati Aquariusov rezidencijalni subotnji program Funhouse gdje će uz rezidenta Martyn Negro-a nastupiti još dvojica DJa i producenata mlađe generacije Matroda & Wess, te dobro nam poznati i iskusni ZG DJ-i Mario Amarillo i Ivica Petak a kao posebnu glazbenu poslasticu FSOZ predstavlja i Homeboy-a LIVE.

Samo za ovaj FSOZ 2013 festival Aquarius otvara i svoju ljetnu terasu na kojoj će pod imenom A3 Fusion Lounge nastupiti još petorica poznatih zagrebačkih dj-a : Pete Dux, Marmat, Pytzek, Arszenik i Zero a koji će svojom raznovrsnom "fuzijom" sofisticiranije elektronske glazbe sigurno zadovoljiti i rasplesati i onu malo glazbeno zahtijevniju publiku.
{youtube}jMNAE4zb4Hs{/youtube}

►►"FUTURE SOUND OF ZAGREB 2013 " My Name Is PLUR"
Electronic Clubbing Festival
►►Aquarius Klub /10-11.5.2013/
________________________
◕◕ Petak /10/5/2013/ od 22-06h :
►A1/ PSY FLOOR :
Gogo, Valje, Vox LIVE, Koorie, Plasma Corp.
►A2/ TECHNO FLOOR:
Teo Zver, Andreas Noir, F.O.R.M. LIVE, Hadji, Teo Harouda
ULAZ: 30kn<24h>40kn
________________________
◕◕Subota 11/5/2013/ od 22-06 h:
►A1/ FSOZ LEGENDS FLOOR:
Mary, Kiki, Mr.DJ Dario, Petar Dundov, Damir Ludvig
►A2/ FUNHOUSE FLOOR:
Matroda & Wess, Martyn Negro, Mario Amarillo, Homeboy LIVE, Ivica Petak
►A3/ FUSION LOUNGE:
Pete Dux, Marmat, Pytzek, Arszenik, Zero

ULAZ 50kn<24h>60kn

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2