Skip to main content
  • 30.06.2023.

I nakon 20 godina karijere, Oxia producira hitove. Novi EP munjevito osvaja dancefloor!

Tvorac jednog od najvećih elektroničkih hitova svih vremena “Domino” i dalje nastavlja oduševljavati partijanere

Piše: 

Francuski DJ i producent Oxia objavio je novi EP Hold The Night” na brazilskom Warung Recordingsu. Svoj debi na brazilskoj etiketi obilježio je s tri nove vlastite trake te jednom obradom iza koje stoje Antdot i Albuquerque.

Traka s kojom otvara EP, Oxia odmah udara u glavu i najavljuje novi elektronički hit na pomolu. “Hold The Night” je traka po kojoj je EP dobio ime, a to je najnovije oružje u plesnom arsenalu francuskog DJ-a i producenta. Zamršeni ritmovi bubnjeva, širok raspored akorda i neprekinuti sintisajzerski refren lansiraju EP u stilu. “Hold The Night” je dobila obradu od brazilskih DJ-eva Antidota i Albuquerquea koji su dodali svoje sastojke i viziju pjesme.

Kao kontra “Hold The Night” traci, Oxia je složio “Hold The Day” s kojom koristi iste djelove u introu pjesme, ali umiksane na drugačiji način. Renomirani francuski producent EP zaključuje sa “Slide” kroz koju nudi isječak dubokih, melodičnih tech ritmova.

Oxia je aktivan na sceni više od dva desetljeća karijere, a svoje ime je izgradio vrhunskom produkcijom iz koje se 2006. iznjedrio omiljeni plesni hit partijanera diljem svijeta “Domino”.

Ovog ljeta, Oxia stiže u Hrvatsku, gdje osim svog planetarnog hita, donosi i nove trake koje će zaludjeti partijanere 22. srpnja u antičkom kamenolomu Cave Romane kada nastupi na uz Guy J-a i Christiana Crakena koji su se okupili na poziv Future Scopea i Balancea. Ulaznice za možete osigurati kroz sustav Entrio.

sonic desktop
sonus 1
Vezani članci
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.