Skip to main content
  • alt
  • 19.06.2015.

Ibiza DJ Awards 2015. – glasanje otvoreno

18. izdanje DJ nagrada koje se dodijeljuju na Ibizi službeno je započelo i biti će uručene među kultnim zidovima jednog od svjetskih najklubova, Pache.

 
Team je uzbuđeno najavio kategorije i nominirane. U deset kategorija, Deep House, Electronica, Tech House, Techno, Trance, Newcomer, Breakthrough, International DJElectro/Progressive i Bass, sakupljeni su nominirani umjetnici proteklih 10 mjeseci uključuju već potvrđene i dobro nam poznate umjetnike čiji zvuk volimo kao i novije pridošlice.

alt

 
Među nominiranima su se našli i Calvin Harris, Carl Cox, Disclosure, Hardwell, Jamie Jones, Skrillex, Sven Väth, Black Coffee, Los Suruba, Rødhåd… Kako je glasanje otpočelo svojim favoritima možete pomoći da se popnu na tron klizanjem na www.djawards.com.
 
No uz nagrade za pojedine žanrove biti će odabrano i još 12 specifičnih kategorije glazbene idustrije u kojoj je jedna od prošlogodišnjih dobitnica bila i Hrvatska kada je Miss Sunshine u ime naše zemlje preuzela nagradu za Dance Nation of the Year.

alt

 
Ceremonija dodijele, započeta davne 1998. održati će se 29. rujna u Pachi na samom kraju sezone kako bi zaokružila globalnu godinu u elektronici i nakon dodjele će biti održan veliki party za koje će tek biti objavljeni vrlo posebni gosti.

alt

 
Neke činjenice koje bi vas mogle zabaviti:
 
Armin van Buuren, nominiran  je u Trance  kategoriji svake godine od 2004.
 
Carl Cox je u Techno kategoriji nominiran baš svake godine od samog početka i u svim kategorijama ukupno sakupio je 28 nominacija od kojih je osvojio 9, dok je Sven Väth jednako tako nominiran u Techno kategoriji svake godine, ukupno ima 23 nominacije i 4 osvojene nagrade.
 
Prošlogodišnje izdanje prenijelo je 310 medija u 42 zemlje.
 
Specijalne kategorije industrije nisu otvorene javnom glasanju i dobitnike bira panel stručnjaka.
 
Samoj dodijeli nagrada prisustvuje samo 1200 pozvanih gostiju i 100 predstavnika medija.
 
 
Dakle skoči na stranicu, glasaj, drži fige i uživaj!
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk