Skip to main content
  • 16.06.2009.

Il Fenomeno: DJ Tiesto

Na Tiestu smo se druzili u sklopu Papaya Club Tour 2009 partyiju u prepunoj sarajevskoj Skenderiji. U Sloveniji u Ljubljani 24.6. Papaya tim opet ce biti prisutan uz nastup Tiesta uz jos jedan u nizu Papaya Club Tour 2009 partyija.

Piše: 

Bosanci su u samo dva tjedna uspjeli napuniti Skenderiju koja je u principu do sada bila rezervirana iskljucivo za rock, pop i ine bendove. U Sarajevu je s Tiestom plesalo vise od 6000 ljudi. Uspio je jos jednu granicu preci. Za njegov nastup u Ljubljani u samo dva dana prodano je vise od 2500 ulaznica sto je ujedno i rekord za sva dosadasnja zbivanja.

Sve postavljene granice odavno je presao, sve zacrtane ciljeve je ostvario…ali !? Klub Papaya u sklopu svoje mozda najbogatije sezone s ponosom najavljuje veliko gostovanje nizozemskog genija DJ TIESTA u sklopu My MTV festivala. Slovenci i bosanci mozda su i postavili nove rekorde, a na nama ostaje da tu istu granicu opet pomaknemo.

Nositelj My MTV festivala crvenu vrpcu prerezat ce po drugi put u klubu Papaya 05. kolovoza (05.08.), a samo prvih 300 najbrzih moci ce nabaviti svoju festivalsku ulaznicu po promotivnoj cijeni od 30EUR-a u sklopu poslovnica eventima te na stranicama: www.eventim.hr i www.novalja.com.

PRETPRODAJA FESTIVALSKIH ULAZNICA ZAPOCELA JE U CETVRTAK 04.06.

Zbog iznimno velikog interesa citave regije za njegov ponovni nastup u klubu Papaya preporucamo  da svoju ulaznicu za ovaj spektakl nabavite u sto kracem roku.

Mozemo li postaviti novi rekord?
Mozemo li pomaknuti nanova tu granicu?
Papaya ima odgovor:

MY MTV festival @ Papaya Club:

05.08. TIESTO
06.08. Arno Cost
07.08. Chris Lake
08.08. Deepflight Ibiza (Paul Lomax feat. Narany)

{snippet 1}

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2