Skip to main content
  • 15.06.2009.

Byblos iz Poreča otvara 27. lipnja uz Erick Morilla

Dugo dugo nismo imali novosti iz porečkog Byblosa . Ovog ljeta nastavlja se serija odličnih glazbenih gostovanja a novost je da DJ gosti neće biti samo iz electro i house žanrova, već ćemo uz spomenuto imati i pokojeg techno i trance gosta. (Umek i Paul Oakenfold).

Piše: 

Otvaranje porečke ljepotice na rasporedu je 26. llpnja koncertom, dok 27. lipnja u programu elektronske glazbe gostuje Erick Morillo iz Subliminal Recordsa.

Klupski program house music.your music nastavlja se srijedom i petkom nakon otvorenja pa tako za srpanj počevši od 10.7. imamo slijedeće goste (10.7. Sharam , 17.7. Frankie Knuckles, 22.7. Sander Kleinenberg , 24.7. David Morales , 29.7. Steve Angello i 31.7. ponovno Erick Morillo).

{seyretpic id=318 align=center}
U kolovozu se potrudite biti tu već prvog ludog vikenda jer 5.8. stiže Axwell a samo dva dana poslije trenutno najomiljeniji DJ na planeti David Guetta. 12. kolovoza je Umek, pa slijede Claudio Cocolutto 19. kolovoza i trance majstor Paul Oakenfold 21. kolovoza. Još jedna nepoznanica je 14.08. o čemu ćemo više pisati naknadno.

{seyretpic id=320 align=center}
Rezidenciju i ove godine potpisuje D and G koji nije stao producirati. Nedavno mu je objavljen radio remix pjesme "The Game" od Badura feat. Laya Green.

Uz Byblos ne zaboravite posjetiti beach bar Paradiso na plaži zelene lagune gdje ekipa Byblosa pokušava dočarati atmosferu lounge barova poput onih u Miamiu ili St. Tropezu.

{seyretpic id=319 align=center}
Diskoteka Byblos otvorena je 2007.g. na mjestu nekadašnjeg Internationala te je u samo godinu dana pobrala sve pozitivne komentare od publike i kritike. U njoj su gostovali svi eminentni glazbenici elektronskog zvuka a nagrade pljušte sa svih strana. Tako su vlasnici pobrali nagradu Hrvatske turističke zajednice za odličnu promociju naše zemlje u Francuskoj, a ove godine DJ Mag ih je uvrstio u TOP 100 svjetskih klubova. Byblos zauzima 71. mjesto na toj listi.

Byblos Facebook / D and G Facebook / Twitter

{snippet 1}

sonus 2
brejcha 1
Vezani članci
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju