Skip to main content
  • 6.12.2006.

Inovativan party iz Projecta Symbiosis

Prije zimskih praznika Projekt Symbiosis i istoimeni Internet label žele zahvaliti svim vjernim obožavateljima na odličnoj potpori i razumijevanju tijekom ove vrlo produktivne godine za njih. Tom prigodom momci su se sjetili jednog vrlo inovativnog načina za bolju komunikaciju sa publikom. Naime, organiziraju događaj pod imenom Symbiosis Jukebox u sarajevskom klubu „AG“, 22. prosinca

Piše: 

Klikom na ovu adresu otvorit će Vam se Jukebox, uređaj pomoću kojeg će se sve glazbene želje posjetitelja puštati na prigodnom partiju 22. prosinca. Sve glazbene želje moraju biti u glazbenim pravcima koje inače rezidenti ovog projekta sviraju.

Tako ako imate želja u slijedećim glazbenim pravcima slobodno upišite Vaše želje i one će biti ispunjene. Markoman vrti techno, funky techno i tech-house; DJ Mile – progressive house / trance, tech-trance, trance; te Ajnspric – trance / progressive / electronica. Ulaz na party je besplatan.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop