Skip to main content
  • carl cox
  • 20.02.2013.

Intec izdaje čistu techno kompilaciju

Jon Rundell i Carl Cox radili su punom parom proteklih godina kako bi Intec Digital etiketu doveli na čelo vodećih techno labela današnjice. Prošlo je čak devet godina od posljednje „Pure Intec“ kompilacije.

Naslovna foto

Carl Cox

Stoga krajnje je vrijeme, a i skupilo se dovoljno dobrih pjesama od strane odličnih producenata poput Jim Riversa, Bena Simsa, Yousefa, Foama, Tomy DeClerquea, Resoa, Nicole Moudaber, Sharama, Layo & Bushwacke! i Loco Dicea koje su Jon Rundell i Carl Cox izmiksali u “Pure Intec Two“ kompilaciju koja se sastoji od dva djela. Prvi je miksao Carl Cox i sastoji se od hrpe remixa u prethodnoj rečenici navedenih glazbenika koje dosad niste imali priliku čuti.

intec

Drugi dio izmiksao je Jon Rundell što je ujedno i njegova prva miksana kompilacija, a odabarao je stvari Intecovih glazbenika kao što su The Junkies, Victor Vera, Nicole Moudaber, Daryl Stay, Dosem, Pirupa, Alex Sibley, Marco Bailey, Carlo Lio, Tomy DeClerque, Mark Reeve, Ben Sims i drugi.

Kompilacija će biti objavljena 8. travnja na već provjerenoj koncepciji USB albuma, što znači da svatko tko kupi Intecov album na USB-u će i ubuduće dobivati svaku novu Intecovu kompilaciju, tj. jednostavno će ju moći skinuti na svoj kupljeni USB.

Album kompilaciju slijedit će i nova serija nastupa Intecovih glazbenika diljem Europe.

sea star desk
sonus 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju