Skip to main content
  • sharetapes
  • 21.02.2013.

Moderni preokret za kazetu

Nekada davno kazete su bile najvažniji glazbeni medij. Za sve one koji su bili dio tih vremena ili one koji žele nekako vratiti dio te povijesti izumljena je moderna kazeta na kojoj možete spremiti svoju omiljenu glazbu.

Naslovna foto

sharetapes

Sharetapes je tvrtka koja izrađuje istoimeni proizvod u obliku fizičkih kartica na koje možete spremati vaše omiljene pjesme i playliste s platformi kao što su You Tube, Spotify, 8tracks i drugih te ju umetnuti u svoj smartphone i reproducirati putem Android, Windows ili Blackberry programa ili pak možete skenirati NFC tag koji se nalazi na vašoj sharetape kazeti putem smartphonea.

sharetapes1

Osim retro izgleda i osnovne funkcije djeljenja glazbe, mogu funkcionirati i kao poslovne kartice na kojima će se nalaziti sve vaše poslovne podsjetnice i podaci o poslovnim partnerima, klijentima i sl.

Sharetapes će vam kad naručite njihov proizvod poslati pet praznih retro dizajniranih kazetica-kartica, a nakon što se registrirate na  Sharetapes možete uploadati svoju playlistu s bilo koje web platforme i čim kazetice budu kod vas jednostavnim pritiskom na „record“ ili skeniranjem koda prebacite svoju playlistu.  

Cool izgledaju, a nisu ni skupe, paket s pet kartica iznosi 7.20 američkih dolara.

sharetapes

soul gravity desktop
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju