Skip to main content
  • miss soulfly
  • 14.07.2013.

Ipak rezidencija na Ibizi

Iako je prije samo nekoliko tjedana dobila odbijenicu u samome finalu natjecanja za rezidenciju na Ibizi, prošlog je tjedna riječka DJ-ica i producentica  Miss Soulfly primila poziv koji je u potpunosti promijenio njezin život i karijeru.

Naslovna foto

miss soulfly
 
Poziv je stigao iz poznatog kluba Sankeys na Ibizi čije je vodstvo promijenilo mišljenje te mudro odlučilo zaposliti  Miss Soulflly, odnosno Marinu Karamarko, kao rezidenticu do kraja ljetne sezone 2013. godine. Marinin dom do kraja ljeta tako će postati DJ pult na Basement flooru, jednom od pet plesnih podija kultnog Sankeysa koji svoje korijene vuče iz britanskog Manchestera. Rezidenciju će dijeliti sa Steveom Lawlerom, Solomunom, Justinom Martinom, Claudeom Van Strokeom i ostalim poznatim imenima.
 
Miss Soulfly uživa u prvom radnom tjednu na Ibizi, na koju se rado vratila usprkos činjenici da mora naglo promijeniti sve ljetne planove i otkazati niz nastupa u Hrvatskoj i regiji. ‘Od početka sam osjećala da je Sankeys moj drugi dom’, ističe  mlada Riječanka.
 
Sinoć je odradila svoj prvi službeni party zagrijavši sve okupljene za Butcha, a mi ćemo svakako porazgovarati s Miss Soulfly čim se vrati sa svoje prve, ali zasigurno ne i posljednje, rezidencije na Ibizi.
sea star desk
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju