Baner
mladen tomić

Techno oruđa Mladena Tomića

Nedjelja, 14 Srpanj 2013

Bosanskohercegovački DJ i producent Mladen Tomić pripremio je novo izdanje i to na legendarnom labelu iz Barcelone, Suari.

 
"Techno Tools vol. 4"  donosi pet traka s potpisom Mladena Tomića kojem ovo nije prva suradnja s ljudima iz Suare. Naime, u siječnu ove godine na istom labelu izašao  je Tomićev EP "Techno Tools vol.1" s pet traka,  od kojih su čak dvije  bile u top 10 Beatportove top liste, a četiri u top 20.
 
“U svibnju ove godine dobio sam poziv od menadžmenta Suare da nastavimo suradnju. Imao sam spreman demo materijal i nedugo poslije potpisao sam ugovor za novo izdanje koje izlazi krajem srpnja. Kompozicije koje će se naći na njemu već sam testirao pred publikom u klubovima i na festivalima prethodnih mjeseci i naišao na odlične reakcije, pa se nadam da će i ovaj EP biti uspješan kao i prethodni”, izjavio je Mladen Tomić.

Suara je osnovana  2008. godine i za kratko vrijeme stekla reputaciju kuće koja pažljivo bira i njeguje samo najkvalitetnije muzičare i njihova izdanja. O kvaliteti govore imena koja se nalaze pod okriljem Suare - Gary Beck, Ramon Tapia, Affkt, Ramiro Lopez, Danny Serrano or Pig & Dan, Oxia, Patrick Chardronnet, Milton Jackson, Mathias Kaden, Gorge i niz drugih.

"Techno Tools vol.4" izlazi 29. srpnja.
 
Popis traka:
• Piano Effect
• Behind The Mirror
• Marley
• Positions
• True Story
Techno oruđa Mladena Tomića