Skip to main content
  • 4.02.2017.

Isan Hets – pulski budući student glazbene produkcije

Bila je 2011. kada je ovaj mladi čovjek pao kao još jedna žrtva prekrasno beznadne ljubavi spram glazbe na struju. Imaš dva frenda Mik'n'Bou koji puštaju stari progressive, osjetiš udicu koja se zapikne duboko u centar i voila.

 
Kao službeni početak svoje elektroničke priče, iza Isan Hets aliasa skriveni, Sandro Stehlik, broji nastup u dami riječkog Nina Boat cluba 25. srpnja 2015. uz pomoć Adooa i Poco Loca, kojima beskrajno zahvaljuje na pomoći i prvim prilikama. Nina je zatim na velikom openingu povezala Isana Hetsa s velikima poput Tommy DeClerquea, Marinom Karamarko i Damirom Hoffmanom, da bi se prsti preselili u Fort Punta Christo na zatvaranje sezone na kojem se u svom prvom nastupu pred publikom u rodnom gradu susreće i s old school majstorima poput Alena Sforzine i Bebetta, a nije stranac ni underground labirintu Zerostrasse tunela.

 
Nova 2016. donijela je i poziv od D.I.T.A. Records ekipe za slavlje druge obljetnice, molilo se i u riječkoj Crkvi i srkalo na onomatopejom obilježenom Slurp! promo partiju. Road to ECO još jednom ga fura u Ninu uz Irregular Syntha i Jakopetza, a Ado ga čini dio svoje B-day party ergele. Novi ljudi vole nove priče zbog svoje međusobno se isprepličuće novosti u kojoj je sve moguće, pa je tako zasvirao i na premijeri prekrasnoga Kostrena Sunrise Festivala, na kojem su se zatekli i Ukrajinski DJ Spartaque, TKNO, Marina Karamarko, kolegica preko granice Tea Vučković, a uskoro je uslijedio i Bebettov poziv na Seasplash sonično prskanje, koje ove godine slavi 15 godina na sceni.

 
Kao premjera u glavnome gradu divne jadranske zemlje upada season opening TABOO kluba gdje još jednom za pult staje uz Adooa, Poco Loca i Matyju, da bi se ubrzo relocirao u beach bar Baza kako bi zatvorio zjapeće dimenzije Dimensions festivala pred nekoliko stotina domaćih i engleskih stopala. Zatim se iz Baze seli na selo, točnije "Techno je na selu" evente, da bi u TABOO-u iznova zatvorio na afteru za Sama Paganinija koji je tu noć derao u Boogaloou, a uslijedilo je i zagrijavanje za majstorstva Metodija Hristova.

 
A budućnost pitaš ti? Ona bliža na kalendaru donosi sjajan nastup u labinskom Alter Egu. Kada nakon Valentinovo police s medvjedićima i bombonijerama opuste, oni koji zaljubljeno vole mrak i podije više od Fererra i plišanaca moći će 17. veljače Isana uhvatiti uz portugalskog DJ LInka, i podršku Adooa i Poco Loca kao i DJ Tech Rulea, urednika Feel Pleasure stranice. No novo vrijeme otvara i nove lese, u ovom slučaju one produkcije, pa povratnik iz Njemačke u Pulu još jednom panira skok preko granice ne bi li tamo upisao glazbenu akademiju na kojoj će naučiti i usavršiti vještine glazbene produkcije. 

 
Snovi su nekada teški nekada laki, ali baš uvijek su nerealizirani potencijali stvarnoga, budućnost koju još nemaš, ali je tako jasno vidiš da je njeno neostvarenje kroz želju i ljubav sasvim nepojmljivo. Pa se Isana Hetsa osjeti slobodnim popratiti na hiper-autocestama niže i pleši dok ti tetive dopuste. Enjoy!
 
 
 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk