Skip to main content
  • tomorrowland
  • 14.08.2023.

Ispunjenje snova: Hrvat i Slovenka nastupili na najvećem izdanju Tomorrowlanda do sada

Iz godine u godinu na jednom od najpopularnijih svjetskih festivala nastupaju domaće i regionalne snage

Piše: 

Naslovna foto

Tomorrowland

Oko 600 tisuća partijanera plesalo je tijekom dva vikenda na ovogodišnjem izdanju Tomorrowlanda, koji je bio povijesan po broju izvođača. Više od 600 DJ-eva, producenata i umjetnika iz svijeta elektroničke glazbe nastupilo ja na Tomorrowlandu, a među brojim svjetskim imenima pronašle su se “naše” snage – Brina Knauss i Matroda.

Ambasador Hrvatske u svijetu, Matroda je odradio svoj premijerni nastup na Tomorrowlandu. Nastupio je na “The Library” pozornici pred više tisuća partijanera koji su imali prilike uživati u njegovim tech-house, bass-house i bass odabirima s kojima je već zaludio partijanere diljem Sjeverne Amerike. Komentirajući svoj debi na popularnom festivalu, kratko je rekao “Ispunjenje snova. Hvala Tomorrowlandu!”

Slovenska DJ-ica i producentica Brina Knauss postala je miljenica Tomorrowland publike. Već je nastupila na samom festivalu kao i njegovoj zimskoj inačici, a uskoro će nastupiti i na Tomorrowlandu u Brazilu. Svoje melodic techno umijeće slovenska DJ-ica imala je priliku prezentirati prvog vikenda na Core pozornici, dok je drugog vikenda imala priliku svirati u poslijepodnevnom terminu na Mainstageu.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli

 

Na društvenim mrežama Brina Knauss se osvrnula na svoja dva seta te je istaknula kako joj je čast nastupiti na Tomorrowlandu dok je iskustvo sviranja na Mainstageu blio “another level”.

Tomorrowland je krenuo objavljivati setove s oba vikenda na svom YouTube i Apple Music kanalu, tako da uskoro možemo očekivatisnimke nastupa Brine Knauss i Matrode.

 

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2