Skip to main content
  • 11.09.2018.

Izazvali smo dosta bure člankom o Gardenu! Oglasio se i Nick Colgan

Neslužbena saznanja Klubske scene po kojima bi The Garden festivali već 2020. mogli napustiti Tisno i ubuduće se održavati na nekoj drugoj dalmatinskoj lokaciji, izazvala su dosta zanimanja na terenu i reakciju vlasnika The Garden Resorta, Nicka Colgana koji opovrgava takav scenarij.

Piše: 


"Prvi put čujem za Hotel i kamp u Medonoj kroz glasinu koju ste objavili na Vašoj stranici. Mogu kategorički potvrditi da nije istina da ćemo The Garden i festivale preseliti tamo 2020.g. Nikada nisam bio u kontaktu sa Medenom ili posjetio taj lokalitet. Upravo sam ih "uguglao" i čini se zaista lijepa lokacija koja može biti predmet interesa u budućnosti. Imate li njihov kontakt? (šala!!) 😉", izjavio je Nick Colgan.

Podsjetimo, prije ljeta Colgan je najavio da će napustiti Tisno ukoliko vlasti ne zabrane rad plažnom baru Vortex koji se nalazi uz ogradu The Garden Resorta u uvali Rastovac u Tisnom i gdje se održavaju after partyi. Vortex je zatvoren, a festivali iz Garden obitelji najnormalnije održani. No, krajem ljeta počelo se spekulirati da bi festivali, za koje su zainteresirane neke druge dalmatinske turističke destinacije, ipak mogli seliti na novu lokaciju, moguće i Medenu kod Trogira.

'Medena ima hotel, kamp, disko klub i plažu i nalazi se na poziciji gdje glazba nikom ne bi smetala, no Tisno je još uvijek unikatna lokacija za koju se traži karta više na inozemnom tržištu, pa je teško sada prognozirati kakav nas rasplet čeka u ovom slučaju', napisali smo prije nekoliko dana u članku koji je izazvao dosta bure.

Za lokalni portal ŠibenikIN, Colgan je opovrgnuo takvu mogućnost tvrdeći da je i on čuo za te glasine, ali nema pojma tko ih plasira i odakle dolaze.

Nemamo namjeru seliti Garden iz Tisnog u Trogir ni igdje drugo. O tome nismo ni razmišljali kazao je gazda Gardena s kojim se izjavom za isti medij složio i načelnik Općine Tisno Ivan Klarin.

Samo mogu reći da su to velike gluposti, a sve zlonamjernike koji bi željeli da Garden odlazi iz Tisnog moram razočarati. To se neće dogoditi rekao je načelnik.
{youtube}FFRuTe28Yu8{/youtube}

sea star desk
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju