Skip to main content
  • Sicko Disko
  • 26.11.2011.

Ja hoću biti gore na Bolesnom Disku!

Nulti Sicko Disko se održao 2007. u velikoj dvorani Boogalooa, nakon toga uslijedila su gostovanja u skoro svim zagrebačkim klubovima, a od prošle godine su se skrasili u Sirupu.

Naslovna foto

Sicko Disko

Neki od gostiju su bili: Juan MacLean (DFA, NY), Thieves like us, Headshotboyz, Tits'n'Clits, Vicarious Bliss (Ed Banger), Radioclit te mnogo mnogo gostiju iz Hrvatske i regije, poglavito Srbije, od kojih su Yeah Left, Dead Trash Superstar i Marko Von Disko postali dio Sicko Disko ekipe.  Iz Zagreba su rezidencije proširili na Rijeku, Novi Sad i, uskoro, Beograd.

Uz proslavu 4-tog rođendana Sicko Diska rođendan slavi organizator i pokretač priče – Marmat. Da nekako sve bude u znaku broja 4 pozvali su 2 DJ dueta – Miće Mace iz Rijeke i novu senzaciju iz Beograda Mornar Margarita

Riječke Miće Mace su već dobro poznate zagrebačkoj ekipi, a krasi ih energičan, veseo, rasplesan spektar žanrova koje puštaju, a sve usmjereno na ples i pozitivne vibracije. A njihov info kaže: dvije usidjelice koje su odlučile izać iz ormara u nedostatku "čudnovate" i "nesvrstane" glazbe u svojem rodnom gradu. više se glupiramo nego li majstorski puštamo glazbu, alatka je računalo, odabir pjesama i energija je biće ono što radi gruv i drži nas na životu. U procesu smo nadogradnje, sad se upravo radi prvi kat kuće. Dok ne dođemo do krova, neće bit mira. 🙂 Odazivamo se na pozive za svadbe, sprovode, krstitke i slične prigode, jedini uvjet je da nemoramo nositi ružičasto.”

{soundcloud}https://soundcloud.com/micemace/proton{/soundcloud}

Beogradski duo Mornar i Margarita o sebi kažu sljedeće: Mornar i Margarita su dvojac iz Beograda koji je prvi nastup imao 2009. godine. Muzička filozofija se ogleda u kombinovanju electro-pop i dance electro stvari, onih koji istovremeno razmrdavaju telo i uklapaju se sa emocijom slušaoca. Pored kultnih izvođača The Knife, Hot Chip, Royksopp, Chromeo, na repertoaru se nalaze i Tesla Boy, Robyn, Passion Pit, Lykke Li . Ono što dodatno izdvaja ovaj duo jeste konstantna potraga za novim remiksima kultnih pesama, te se publici na skoro svakom nastupu prezentuje poznata stvar u novom ruhu.”

{soundcloud}https://soundcloud.com/mornar/live-exit-festival-2011{/soundcloud}


OPEN DECKS upstairs

Na katu open decks party – što znači da se bilo tko može prijaviti za svirku i pokazati što zna i umije. Za prijavu bacite link na mix (ako ga imate) ili tracklistu ili pak napisite nesto o sebi. Pobjednici će biti objavljeni dan dva prije tuluma. Svirka bi trebala trajati oko 2 sata po kandidatu, sto znači da vas najviše moze biti 4. Ponude na mail marmat001@gmail.com s naznakom “Ja hocu biti gore u Sirupu!”

Ulaznica: 30kn (uključena konzumacija), ili 20kn preko promotorskog  popisa do 01h

 

dobar house desktiop
sonus 1
Vezani članci
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju