Skip to main content
  • 16.01.2024.

Jansons stiže na prvi Dobar House party u 2024. godini

Dobar House priprema prvi događaj godine uz DJ-a čija se glazba redovno vrti na njihovim partyjima.

Piše: 

U subotu 3. veljače, u Dobar House priprema prvi događaj godine, a u goste u Peti Kupe im stiže Janson, DJ i producent koji je svoj trak ostavio izdanjima na etiketama kao što su PIV, Circoloco, Defected, Knee Deep In Sound, 8Bit, Circus i Hot Creations. Uz londonskog DJ-a za pultom Petog Kupea će se još naći i Lemo, Tom Bug & Grooveline te Elena Mikac.

Odgovoran za jedan od najvećih hitova u 2019., ‘Switch‘, Jansons se brzo etablirao kao jedan od trenutno najuzbudljivijih britanskih producenata na sceni. Jansons nastavlja dobivati podršku diljem svijeta od kolega iz industrije kao što su The Martinez Brothers, Jamie Jones, Hot Since 82 i Nic Fanciulli s redovitim top 10 plasmanima na Beatportu i uz redovitu podršku na BBC Radio 1.

Poznajete ga po njegovim underground hitovima kao što su ‘World Is Empty‘, ‘Less Ordinary‘, ‘Messan‘, ‘Hypnotic‘ i mnogim drugim, a njegovi značajniji DJ nastupi uključuju svirke u Fabric London, Watergate Berlin, BPM Portugal, Hideout Festival, Snowbombing i Warehouse Project, čime je Jansons postao jedno od najuzbuljivijih imena ovog deseteljeća.

Jansons je također započeo svoj projekt live nastupa 2023., koji sadrži 100% vlastitu produkciju, što mu je omogućilo da pokaže svoju svestranost. Uz live nastupe, Jansons se sprema i za pretrpan raspored klasičnih DJ nastupa, a jedan od prvih u 2024. bit će njegov debi na Dobrom Houseu.

Podrška Jansonsu na ovom underground putovanju je Lemo, DJ i producent u usponu čiji je nastup već zapažen na Dobrom Houseu u legendarnom klubu Barbarella’s, zatim Tom Bug & Grooveline, zagrebački dvojac kojeg poznajete po brojnim produkcijama i zajedničkim nastupima na Dobrom Houseu te Elena Mikac, nagrađivana DJ-ica i pokretačka snaga Dobar Housea.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Dobar House w/ Jansons (Circoloco, Hot Creations, PIV)

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2