Skip to main content
  • jay shepheard reform
  • 2.11.2013.

Jay Shepheard u Mastersu

Zagrebački Reform, inače već u svojoj petoj sezoni postojanja, u Masters dovode engleskog DJ-a i producenta Jaya Shephearda.

Naslovna foto

jay shepheard reform
 
Ovo nikako nije prvo Shepheardovo gostovanje na Reformu, a razlog zašto je opet pozvan leži u ljubavi prema njemu i njegovoj glazbi. Jay Shepheard jedan je od najpopularnijih i najcjenjenijih imena novog electro vala. Prije nego je postao poznato ime radio je godinama u glazbenoj industriji, prvo kao PR, a zatim kao i zaposlenik poznatog Juno Recordsa otkuda je i započeo svoju blistavu glazbenu karijeru. Prvi put se pojavio pod Compost Black etiketom 2007. da bi poslije izdavao za Buzzin Fly, Rebirth, Freerange i Diynamic. Kvaliteta njegovog zvuka donijela mu je nominacije za Best Deep House act u 2007. i Best Nu Disco act u 2009. na Beatport Music Awards.
{youtube}Odgft8sJQ3o{/youtube}  
 
Svoju etiketu Retrofit osniva 2010. godine i za svoj rad dobiva same pohvale na Resident Advisoru, Dazed Digitalu, De:Bugu, Juno Plus i DJ Magu. Shepheardu podršku daju Nicole i Luka K, party je zakazan za subotu, 9. studenog, a upad će vas do ponoći stajati 50 kuna te 60 kuna nakon.

{jcal_latest eventid=4768}
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2