Skip to main content
  • 22.11.2023.

Jedan vikend, dva gostovanja u Crkvi. U Rijeku stiže Fernanda Martins i En:vy

U petak 24. studenog, Shabby Kicks Connection otvara svoju novu klupsku sezonu u riječkoj Crkvi s gostom iz Austrije En:vyjem kojeg će dočekati postava rezidenata – Boogie, Madvillains, Raul B i RawFlip

Piše: 


Jean Singer poznatiji kao En:vy je perspektivni DJ iz Beča koji svoj glazbeni opus vrti oko drum ‘n’ bassa. Za pultom se nalazi od svoje 13. godine, a inspirirali su ga DJ-evi poput Alixa Pereza, Bredrena, Calibrea i Skepticala.

2019. je svoje glazbeno znanje odlučio nadograditi akademskim putem preko glazbene škole u Brightonu – BIMM gdje je upisao studij glazbene produkcije. En:vyev d’n’b stil varira od dubokih, mračnih traka s elemnima soula, sve do plesnih traka koje udaraju na visokim BPM-ovima.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Shabby Kicks Takeover w/ En:vy [Critical Music]

Dan poslije Shabby Kicks Takeovera, u subotu 25. studenog, u riječku Crkvu pristiže vodeća brazilska techno DJ-ica Fernanda Martins koju će dočekati domaće snage – Tech Rule, Pusmus i Eneix.

Fernanda Martins je jedna od vodećih brazilskih techno proizvoda. Posljednjih godina ima adresu u Španjolskoj, odakle ide na sve krajeve svijeta kako bi prezentirala svoj eksplozivni techno i hard techno zvuk. Tijekom godina, nastupila je na svim važnim techno događajima u Brazilu, ali i u više od trideset zemalja diljem Amerike, Europe i Azije. 

Brazilska DJ-ica svoju reputaciju je izgradila zahvaljujući nevjerovatnoj tehnici miksanja,sjajnoj karizmi i nepogrešivo zabavnom načinu komuniciranja i povezivanja s publikom. Dok svira, voli stvoriti precizne, detaljne i 'eksplozivne' mikseve koji plijene publiku.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: FERNANDA MARTINS at Crkva Club

 

dobar house desktiop
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju