Skip to main content
  • 1.04.2017.

Jeff Mills zaprosio Hrvaticu, pa leti u svemir (Aprilili)

Man from the Space je ušao u novu orbitu.

Piše: 

Naslovna foto

Jeff Mills


Jeff Mills je zaprosio Hrvaticu Magdalenu K. (podaci poznati redakciji), te će nakon dugogodišnje veze ljubav okruniti brakom. Sve je započelo još 2006.g. kada je Mills svoju princezu sreo prilikom jednog nastupa u Hrvatskoj. Još nekoliko fatalnih susreta i rasplamsala se dugogodišnja veza koja traje već punih 8 godina. Vjenčanje će se održati u Zagrebu sredinom travnja, nakon čega će skromni Mills napraviti privatni šestosatni party gdje će mu svirati nekolicina prijatelja iz Hrvatske i svijeta.

Čarobnjak je kao svoj idući manevar najavio i put na mjesec. Već se odavno prijavio u program koji je napravila NASA, a misija mu je otići u svemir i pokušati dobiti inspiraciju za slaganje idućeg albuma. Zanimljivo je kako tamo ne planira ići sam.
{youtube}l8yQgQZIvrE{/youtube}

Pozvao je Petra Dundova čiji rad prati već puna dva desetljeća i smatra da je naš glazbenik trenutno jedan od umjetnika čija je glazba izrazito moderna i svako novo izdanje probija granice savršenstva. Posljednji radovi Petra kako i sam Mills navodi su kozmička putovanja u treću dimenziju.
{youtube}UNvWmSYLMM8{/youtube}

Dundov mu je predložio da ostanu gore do 12 mjeseci i uđu u povijest, tako što će gore kreirati prvi elektronički album u orbiti.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2