Skip to main content
  • 19.10.2016.

Jeff Millsa gađali bocom na otvaranju kluba!

Svijet je neobično mjesto i postaje sve neobičnije sa serijalom incidenata koji u posljednje vrijeme sugeriraju da bi DJ-i trebali za pultom biti opremljeni kao specijalci.

 
U maniri onih koji osjećaju nezadrživu potrebu komentirati stvari koje im se ne sviđaju, umjesto da jednostavno prihvate da svijet ne drži dah za njihovo mišljenje i da samo zato jer možeš komentirati ne znači i da bi trebao, tako se i iz cyber svijeta nasilnici, nešto konkretnijim arsenalom od slova, sele i na podije.

 
Ovoga puta odabir je bila boca koja je u ranim satima nedjelje u centralno španjolskom klubu Club Area 42, smještenom blizu Toleda u gradiću Olías Del Rey, poletjela prema DJ kabini u izrazu onoga što možemo pretpostaviti da je bio apsolutni nedostatak odgoja i poštovanja. U ranim jutarnjim satima otvaranja novog kluba, oko 4.30, došlo je do problema sa strujom i u potpunom mraku, krinka anonimnosti je u nečijoj glavi značila dozvolu da se kukavički sakrije u masi za malo nekulture. Boca je završila u DJ pultu i Mills je odmah prekinuo daljnji nastup. Pult je preuzela Fernanda Martins i party je krenuo dalje. Nema nikakvog izvješća o mogućoj ozlijedi, a Jeff nije podijelio nikakvu izjavu u vezi incidenta.
 
Klub je na Facebook postu razočarano podijelio kako im nije jasno "kako netko može doći na mjesto gdje je jedini cilj zabaviti se i učiniti nešto ovakvo". Svatko čiji posao uključuje noći provedene među ekipom koja je možda uočila dno čaše koji puta previše tu večer može očekivati incidente i ovo zasigurno nije Millsova prva utakmica, 2013. u Atlanticu u Rimu je zaradio čašu u glavu. No nakon toliko godina za pultom sasvim je jasno da ćeš nakon ovakve stvari i uništene atmosfere zaključiti da zaslužuješ bolje od ovoga.

 

Ni jedan posao nije bez svojih problema i težih aspekata, no u posljednjih nekoliko tjedana na primjerima Millsa, Darudea i Duke Dumonta svjedoci smo zabrinjavajućeg trenda nepoštivanja. Možda je problem u mlađoj neobrazovanijoj publici, aroganciji koja smatra da kreativni rad spada u domenu toga da je "mušterija uvijek u pravu", moralnoj degradaciji onih koji se dolaze u klubove naslikavati, a ne plesati, ili jednostavno u nedostatku odgoja i kompleksom veličine u kojem misliš da ti je unutar civiliziranog društva dozvoljeno sve što želiš samo zato jer to želiš.
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk