Skip to main content
  • 4.12.2006.

John Acquaviva gost Boogaloo kluba

Ove je godine ušao na DJ Mag Top 100 ljestvicu i odmah se našao na visokoj 22. poziciji. Primio je nagradu za najbolji new entry, odradio uspješnu rezidenciju na Ibizi u clubu Privilege, te objavio kompilaciju Acquaholic Vol. 1. Pokretač je digital download storea Beatport.com, jedan od glavnih promotora „final scratch“ tehnologije i vlasnik više od 50.000 vinyla. 

Piše: 

Vidjeli smo ga ovog ljeta u Primoštenu na godišnjici Midnight Housea, a sada pred kraj godine stavlja točku na „i“ gostovanjem u Boogaloo klubu. Nećemo reći da je najbolji DJ i producent današnjice, ali  zasigurno nosi krunu onih najzaslužnijih za razvoj svjetske scene.

Njegovi setovi rezultiraju općim oduševljenjem na flooru, a glazbeno Vas vodi na putovanje kroz funk, disco, house i electro-tech. John Acquaviva svira u petak, 8. prosinca na glavnom flooru gdje će mu se pridružiti Jaka i Rene Russo. Neizostavni mali floor ovog kluba svojim će glazbenim izričajem začiniti Chop i Thian. Ulaznica po cijeni od 50 kn do ponoći ili 60 poslije razlog su više zbog kojeg ne biste trebali propustiti gostovanje ambasadora elektroničke glazbene scene.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk