Skip to main content
  • 4.12.2006.

Novosti na portalu Klubska Scena

Nakon nekoliko mjeseci rada donosimo pregled svih galerija iz 2005.g. i već odavno najavljeno slikovno izvješće s I Love Techno 2006 festivala održanog nedavno u belgijskom Gentu. Loopjunkiesi rade punom parom na Breakspot-u, portalu za dnb, breakbeat i VJ kulturu a kako će sve to izgledati možete pogledati klikom ovdje.

Piše: 

Dnevnici svjetskih DJa polako se nadopunjuju. Vrlo je teško neka svjetska imena uhvatiti u slobodno vrijeme i tražiti od njih da nam nešto napišu. DJ Ronin iz Danske sprema svoj drugi izvještaj, a Jeff Bennett je konačno najavio i svoj prvi. Prošli tjedan stavljen je prvi dnevnik Johna Acquavive. Dana 25. listopada, Klubska Scena i službeno je postala Udruga za promicanje ekoloških i kulturnih djelatnosti te kulture zdravog življenja. Pišite nam pišite, što biste htjeli gledati / čitati na našem portalu. Naravno, otvoreni smo i za nove članove u Udruzi te prijedloge i inicijative.

Portal na engleskom jeziku Clubbing Scene otvara natječaj za glavnog urednika.

Danas službeno otvaramo i natječaj za idejno rješenje i razvoj rnb/hip-hop portala koji će djelovati pod Klubskom Scenom.

Prijedlozi, inicijative, natječaji – Kontaktirajte nas!

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop