Skip to main content
  • 21.06.2006.

John Acquaviva pres. Acquaholic Vol. 1

John Acquaviva u srpnju objavljuje „Acquaholic Vol. 1“, klupski soundtrack album za svoju vlastitu rezidenciju na Ibizi. Mix sadrži 17 produkcija i remixa te predstavlja novi i uzbudljivi koncept rada, pa se John u njemu koristio s dosta uradaka relativno novih producenata na sceni s čime kompilacija dobiva na svježini u glazbenom smislu.

Piše: 

Eyerer & Chopstick, Oliver Huntemann, Coburn, Lutzenkirchen, M.A.N.D.Y. and Tomcraft samo su neki od producenata čije su stvari mixane na novom albumu.
Nakon sjajne 2005.g. u kojoj je napravio niz odličnih produkcija i suradnji, izdao Back2Basics CD mix, pokrenuo vlastiti label Definitive Recordings, John Acquaviva čini se opet postaje jako zauzet i zaposlen kao DJ i producent. Osim toga posvetio se i evoluciji digitalnoj tehnologiji jer se zauzeo za razvoj Final Scratcha koji istodobno i koristi na svojim nastupima a pokrenuo je i digital download store Beatport.com .


Kao DJ koji je karijeru započeo kasnih 70-tih godina, John se aktivno uključio u scenu pa je zajedno sa svojim partnerom Richie Hawtinom osnovao „Plus 8 Records“ s čime opravdano zaslužuje nositi titulu frontmana elektronske glazbene scene u svijetu. Trenutno očekujemo i njegovu ljetnu rezidenciju u klubu Privilege na Ibizi, nastupe u Tunisu, Kini, Dubai-u, ali i onaj za nas vrlo zanimljiv u Primoštenu, 14. srpnja (Aurora) s čime će nakon 8 godina nastupiti u Dalmaciji. John Acquaviva je definitivno osoba koja aktivno radi na sceni oduševljavajući kako sebe tako i mnoge svoje fan-ove.

*** Tracklisting:

01. Whirlpool Productions – “From: Disco to: Disco” (Mike Monday Dub)
02. Acquaviva & Lützenkirchen – “No Fear” (Trick & Kubic Remix)
03. A 2 Z – “Sugar Fix” (Original)
04. Eyerer & Chopstick – “Electric” (Williams Remix)
05. Damon Jee Livier Jacomotto – “Walking On The Moog” (Original)
06. Swen Weber – “First Stroke” (Club Mix)
07. In-N-Out – “EQ-Lizer” (Steve Angello & Sebastian Ingrosso Remix)
08. Oliver Huntemann & Winter ft. Xenia Beliayeva – “In Your Car” (Original Vox)
09. Jon Kennedy feat. Tasha – “The Sermon of Jack” (Original Vox)
10. Acquaviva & Madox – “Feedback” (Original)
11. Coburn – “Give Me Love” (Lützenkirchen Remix)
12. The Knife – “Pass This On” (M.A.N.D.Y. Knifer Remix)
13. Mason – “Exceeder” (Original)
14. Umek – “Posing As Me” (Original)
15. Jerome Isma-Ae – “Rokit” (Tomcraft Remix)
16. D Nox – “7 Hours” (Original)
17. Groove Dust – “FlashDown” (Clubmix)

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2