Skip to main content
  • 21.06.2006.

Osam godina Astralisa na dva floora u Bestu

U cetvrtak 1.6. u Budimpešti je održan spektakularan show program, te su se po šesti put u Mađarskoj dodijelile glazbene nagrade VIVA COMET, madjarskog ogranka popularne glazbene televizije VIVA. VIVA je lani odlucila kako je došlo vrijeme da publika nagradi najpopularnije majdarske DJe, stoga su ove godine postavili i novu, posebnu kategoriju.

Piše: 

DJ Sterbinszky je u svojoj drugoj nominaciji ove godine na radost mnogih, napokon i preuzeo nagradu od publike za najboljeg madjarskog Dj-a.

"Neopisiv je bio osjecaj kada su izrekli moje ime i na kratko sam ostao bez daha. 18 sam godina na sceni i ovo je najvrijednija nagrada koju sam ikada primio. Jedina nagrada madjarske glazbene televizije u ovoj struci mnogo zna i, ali najvaznije je ipak to, da je to bila nagrada publike, koja ce u mojim ocima uvijek imati najvecu tezinu» rekao je Sterbinszky, DJ koji se u zadnje vrijeme mnogo mijenjao i izgledom i glazbeno-stilski.

Zasto je ova vijest za hrvatsku klupsku scenu interesantna?

DJ Sterbinszky premijerno gostuje 21.6. u Zagrebu na proslavi 8. godišnjice Astralis partya. Njegov posljednji videospot "The Queen of china town" se upravo poceo emitirati na hrvatskim TV postajama. Hrvatska party scena ga poznaje po hitu "Club Rotation". Više o partiju u našim redovitim najavama.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk