Skip to main content
  • johnny deep
  • 13.11.2012.

Johnny Depp i Obama postali DJ-i

Kako kaže naš kolumnist Sergej Snooze u svojoj posljednjoj kolumni „Je*eš DJ-a koji charta nema“,  što reći kad na Beatportu osvane DJ chart selektiran od strane glumca Johnnyja Deepa i američkog predsjednika Baracka Obame.

Naslovna foto

johnny deep

Vjerojatno da se radi o načinu zabave i šali, no tko god da se šali iza njihovih imena selekcija je zapravo dobra. Tako se na Deepovom chartu nalaze stvari Nine Kraviz, Masomenosa i remiksi Efdemina, Dyed Soundoroma i Ricarda Villalobosa. Raznolik i svestran chart, kao da ga je sam glumac birao.

{youtube}h-VpSskf4SE{/youtube}

Obama je pak bliže glazbenom ukusu svoje nacije odabrao „lakše note“ house i deep house i otkrio da je sentimentalno vezan uz Aviciijeve „Levelse“ ( tko zna, možda su mu i kćeri pomagale u odabiru), ali u Skrillexovom dubstep remixu. Tony Brexton mu je izgleda najdraža pjevačica, obzirom na remiks britanskog producenta Bena Gomorija koji inače prevladava na njegovom chartu.

{youtube}h-dBEHcIHLw{/youtube}

Dok se ne dokaže suprotno Johnny Deep i Barack Obama ovim su chartovima službeno dobili DJ titulu.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2