Skip to main content
  • Bluetooth rukavice
  • 13.11.2012.

Bluetooth rukavice

Kako bi se nesmetano mazili s vašim telefonima i kad je vani ispod nule, a da ne morate hladiti vaše nježne ruke, sve što vam je potrebno su jedne bluetooth rukavice.

Piše: 

Naslovna foto

Bluetooth rukavice

Normalno, Bluetooth rukavice rade na sljedeći način. Osim što pružaju zaštitu vaših ruku u hladnim, zimskim uvjetima, omogućavaju vam korištenje vaših pametnih telefona ili tableta bez da izlažete svoje ruke hladnoći.
alt

Ima ugrađene mikrofon i zvučnik u palac, odnosno mali prst rukavice, dok je kontrolna konzola na vrhu kod zgloba, pa možete razgovarati bez da uopće izvadite telefon iz džepa. Ukoliko poželite koristiti neku takvu rukavicu, sve što morate napraviti jest sinkronizirati ju bežično s vašim uređajem, tako preobražujući rukavicu u nešto poput handsfree uređaja.
{youtube}e-JHfXVlkik{/youtube}

Dovoljno je pritisnuti zelenu slušalicu i javiti se na vaš palac. Podsjeća na Inspector Gadget-a, a svojim prijateljima možete bez ustručavanja prodati foru ‘talk to my hand’. Rukavice dolaze u nekoliko boja, a koštaju 50ak funta.

Talk to the hand, cause the face ain’t listening

alt

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2