Skip to main content
  • 26.01.2021.

Joseph Capriati u kritičnom stanju hitno operiran

Talijanski techno DJ i producent Joseph Capriati prebačen je u drugu bolnicu zbog komplikacija, nakon što je izboden nožen prije 15 dana.

Piše: 


Premda je nedavno javio da je dobro i da se oporavlja, čini se da su se stvari zakomplicirale. Prema njegovoj posljednjoj objavi na društvenim mrežama, Joseph je imao još jednu operaciju. Prema objavi, Capriati je prebačen u bolnicu Monaldi. Podijelio je svoju poruku s javnošću.

”Dragi moji bliski i dalji prijatelji, želio bih vas obavijestiti da sam prije dva dana prebačen iz Caserte u bolnicu Monaldi u Napulju, jer sam imao komplikacije, a jučer ujutro podvrgnut sam osjetljivoj 6-satnoj operaciji. Spasili su mi život, po drugi put … Već se osjećam puno bolje, operacija je prošla savršeno i za 5 dana možda se vratim kući i oporavim na nekoliko tjedana, ali stvarno vjerujem da je ovo kraj ove strašne noćne more."

”Želio sam napisati ovu poruku za mnoge ljude koji su mi bliski, koji su zabrinuti za moje zdravlje i koji pitaju za mene. Ništa se ne događa slučajno, Bog vas testira kad se najmanje nadate i morate biti spremni na sve. Vratit ću se jači nego prije i dat ću toliko, ali zaista toliko više za Glazbu i za čovječanstvo dok me snaga ne napusti. Vidimo se uskoro i hvala svima na svakoj poruci koju ste mi poslali. Nikad to neću zaboraviti. "

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2