Skip to main content
  • alt
  • 15.09.2015.

Juicy Stereo – godinu dana u eteru

Sočno, tako sočno da kapa niz bradu i to još nije mono već te udara u stereu.

 
I prošla je gotovo godina dana… Tko bi rekao da jašemo Juicy Stero radijski val već kroz 11 epizoda i da će rujan označiti jednogodišnju obljetnicu. Zapiknut ćemo svjećicu u neki muffin ii puhnuti je. Miljokaze u životu treba slaviti. Oni su tu da obrišu sva iskušenja koja su sjedala na put do uspjeha.

alt

 
Pokretač i osnivač, tata emisije, Zorooles (ex Chani Brawo) do sada je kroz 24 sata glazbe ugostio ekipu kao što su Miss Soulfly, Lea Dobricic, Ivica Petak, DJ Jock, Marko Felinger, Stanny Abram, Daddo Maas, Sinisa Tamamovic, Igorritza, Yakka, Ferry Van Hreen, Claus Cottini, Miss Sunshine, Silvio Hrabar, Tom Cue, Phoenix Kraundler, System Divine, Kay Zrill, Pintha InDaHouse, Fabian Jakopetz i Torres dok su za 12 jubilarku potvrđeni Toxic i Ivan Komlinović.
 
Val emisije možete zasurfati za sada na nekoliko radio postaja. Što je postaja nego stanica na kojoj se odmoriš, a svoje uho od glasnog svijeta odmori na Cross FM-u (Italija), Cuebase FM-u (Njemačka) i Revolution FM-u (Rusija), no kako ako nešto fino hraniš to i raste tako se trenutno odvijaju pregovori za još nekoliko postaja.

alt

 
Što to slušamo na Juicy Stereu? Najbolje od housea i techna s naglaskom na kopanju u duboki underground a note i beat vam donose oni već poznati kao i oni čije vrijeme tek ima doći. Koncipirana je tako da traje 120 minuta, a u njoj se svaki puta predstavi dvoje DJ-a, svaki po 60 minuta. U eter ide jednom mjesečno no uvijek u drugačijem terminu ovisno na kojoj radio postaji je hvatate, ali uglavnom se šulja krajem mjeseca. Ne želimo da žedne uši išta propuštaju pa uskoro će biti dostupna stranica na kojoj će se moći preslušati i skinuti sve emisije, no za sada klizni na službeni Facebook na kojem možeš checkirati datume emitiranja i ostati u elektroničkim tokovima. Stoga dok Toxic i Komlinović ne preuzmu pozdravljamo vas sočno i glasno!
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk