Skip to main content
  • alt
  • 14.09.2015.

Ljudska Barbie postaje DJ

Dakle… Ako vas je koji sitni opskurni sat insomnije zatekao na onoj baš neobičnoj strani Youtubea, vjerojatno ste naletjeli na lik i djelo Valerie Lukyanove.

 
Dama koja je od sebe načinila hibrida mesa i plastike kao posvetu idealiziranoj nerealnoj lutci odgovornoj za čitavu jednu generaciju poremećaja u prehrani, odlučila je sama sebe pretvoriti u plavokosog, plavookog dopplegangera. Nedavno je objavila kako planira novu karijeru kao DJ/producentica i kako se planira uputiti na svjetsku turneju naziva “Space Barbie Tour”.

alt

 
Heroina plastične kirurgije poznata je i po neobičnim izjavama da je vanzemaljka s drugog planeta poslana na ovaj kako bi prosvijetlila um običnom puku. Ako je pažnja ono što želi čini nam se da medijska mašinerija guta sve i još pohlepno liže žlicu. Valeria će zavrtjeti za publiku Australije, Kine, Latinske Amerike, SAD-a i Europe počevši u listopadu i ujedno je u press release-u najavila i nadolazeći EP s DJ Senderom.
 
U izjavi također stoji:
“DJ set će nalikovati fascinantnom glazbenom putovanju u dubine svemira. Valeria će koristiti specifične riječi iz drevnih jezika, koji će rezultirati meditacijom na podiju. Za vrijeme nastupa ljudska Barbie će rukama pokazivati specifične znakove (poznate i kao mudre) demonstrirajući dublju imerziju u atmosferu. Playlista će biti organizirana tako da dira sve energetske centre, ubrzavajući ritam i mijenjajući svijest publike”.
{youtube}xoKwbbnlxi0{/youtube}
 
 
Nismo sigurni baš točno na koju notu da završimo, iako nema sumnje da će turneje biti posjećena, ako ništa drugo samo zbog fascinacije činjenicom da gledaš u živu lutku, ako ne već zbog glazbe, za koju je napomenula da će se kretati od futurističkog deep housea i space disca. Eto… Pa da i to vidimo.
 
 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk