Skip to main content
  • 15.06.2009.

Junior Jack i Kid Creme prvi put u Sarajevu

U Sarajevu će u petak, 10. srpnja 2009. godine, nastupiti Junior Jack i Kid Creme, dva izvanredna house DJ-a, koji planiraju u Domu mladih održati nezaboravan party. Riječ je o dvojcu koji je nastupao na Festivalu Exit, Papaya Music Festu, a u beogradskoj Areni su uz 15.000 posjetitelja dočekali Novu, 2009. godinu.

Piše: 

Junior Jack, pravog imena Vito Lucente, Talijan je koji živi u belgijskom Bruxellesu. Na početku karijere nastupao je pod raznim imenima poput Kafé, Hugh K i Mr. Jack. Prvi pravi uspjeh dostigao je pod imenom Junior Jack sa singlom "My Feeling" (2000.) koji je dospio na sve nacionalne liste u Evropi, Sjedinjenim Državama i Australiji. Naredni singl "Thrill Me" obilježio je njegovu karijeru. Bio je to veliki klupski hit kojeg su "pokupili“ mnogi vrhunski svjetski DJ-evi i koji je postao himna plesnih podija širom svijeta.

{seyretpic id=321 align=center}
Kako je potražnja za Junior Jackom kao DJ-em rasla, Vito, koji je do tada preferirao rad u studiju kao producent, odlučio je snage udružiti sa DJ Kid Cremeom. Dvojac je ubrzo postao među najpopularnijim izvođačima na dance sceni.

Pozicija Junior Jacka kao vodećeg na evropskoj dance muzičkoj sceni potvrđena je kada je dobio nagradu za najbolji album snimljen u 2004. godini, na prestižnoj “The House Music Awards“. Njegov uspjeh se nastavlja i 2005. godine sa nagradama za najboljeg house DJ-a na godišnjim DJ nagradama koje dodjeljuje kultna Pacha na Ibizi. Nastup koji je zakazan 10. srpnja u Domu mladih u Sarajevu bit će prvo pojavljivanje Junior Jack-a i Kid Cremea u Bosni i Hercegovini, pa ne treba sumnjati kako će ovo biti vrhunska house zabava.

{snippet 1}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2