Skip to main content

Kad mačke nema, miševi što?

Najveći novogodišnji događaj u Chicagu je svakako oderao pod znakom Reactiona u Donald E. Stephens Convention Centru u Rosemontu.

 
Na lineup su sjeli izvođači kao što su Rezz, Cashmere Cat, Autograf, Cherub, Robin Schulz, Chance The Rapper, Run the Jewels i Mija, a kao headlineri kormilo su preuzeli Skrillex i Deadmau5 koji se na kraju prethodne godine povukao s društvenih mreža kao razlog navevši svakojake "idiote".
 
Što god mislili o ovom potezu, što god mislili o njegovoj glazbi ili dugom jeziku persone koju je stvorio, Deadmau5 je ipak za svoje fanove učinio nešto iznimno lijepo i pokazao da razumije da su upravo ljudi esencija glazbe i uspjeha koji žanje velikom oštrom kosom.

@deadmau5 they won't let us in with our heads. HALP US! #teammau5 pic.twitter.com/ejrO5NAQ5A
Miš je pokazao da, unatoč sugestiji mrtvosti u aliasu, u grudima ipak pumpa vrlo živo  srce. Pet sati prije samoga početka Deadmau5ova seta nekoliko predanih fanova je Tweetnulo fotku na kojoj su pod punom opremom s raznovrsnim šarenim mišjim glavama od zaštitara dobili zabranu ulaska pod objašnjenjem da kacige nisu dozvoljene na lokaciji. Deadmau5 je odmah kontaktirao glavnog i odgovornog promotra Reactiona i ni desetak minuta kasnije maskirana kohorta je upala na party u ponoćni sat sa svim svojim glavicama još sigurno na ramenima dok su se uši mrdale na glazbu do sitnih jutarnjih sati.

Svaka čast ljudskosti i brzoj reakciji samoga Joela i Reaction teama koji su pokazali razumijevanja za hrpicu koja je samo željela stvoriti lijepa sjećanja. Ponekad je "Traži i dat će ti se!" više od samo fraze pune nadanja! – Barem ako tražiš od Deadmau5-a.

 
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop