Skip to main content
  • 2.01.2016.

Ludvigovi memoari iz 2015.

Trake pod imenom Damir Ludvig tijekom prošle godine licencirane su na 33 izdanja, a pod imenom Ludvig & Stelar na čak 44 izdanja što uključuje i objavu na etiketi Café del Mar.

Piše: 


Novosadski producent Everbeatz i ja smo započeli autorsku suradnju koja je rezultirala ugovorima s etiketama Clinique Recordings i Baroque Records. Roger Sanchez me je ljetos oduševio svojim nastupom u dubrovačkom Revelinu, klubu koji smatram jednim od najboljih na svijetu, a bilo mi je veliko zadovoljstvo nastaviti nakon ovog genijalnog DJ-a. Iz čiste zafrkancije pala je odluka da se ponovno organizira event u legendarnom klubu Mungos (današnji Shock Bar) i dogodio se „Яetrøshøck Kashina“, vjerojatno najbolji party u mom životu nakon desete godišnjice Astralisa, ističe Ludvig.
{youtube}KMJaZos62pw{/youtube}

Za koje domaće DJe/producente smatraš da vrijeme tek dolazi?
Smatram da suradnja koju je DANCElectricPHILIPE ove godine ostvario sa Manuel De La Mare-om na trakama „Bird Song“ i „Why So Serious“ potvrđuje kako je DANCElectricPHILIPE na putu da postane jedno od najvećih imena hrvatske scene.

dBA, ovaj osamnaestogodišnjak iz Dubrovnika je već odličan DJ koji zna odvrtiti set i bolje od velikih DJ zvijezda.

Martyn Dox iz Metkovića jedan je od rijetkih novijih domaćih DJ-a koji me je impresionirao svojim DJ setom, a njegovo izdanje na trogirskoj etiketi Family Grooves dokazuje ozbiljnost njegove produkcije.

Koji su artisti s inozemne scene po tebi obilježili ovu godinu?
Kølschev album „1983“ je po meni najbolji album ove godine, a Guy Mantzurov i Roy Rosenfeldov singl Epika, je jedna od najboljih traka godine. Vrijedan spomena je i album Maura Picotta „From Heart to Techno“, te Matadorov singl „DaHustle“, pa su to ujedno i imena koja su po meni obilježila 2015.
{youtube}xrUDFapIelM{/youtube}

Naj traka godine po tvom ukusu?
Sorrow Feat. Bon Homme (Deetron Remix) Alex Niggemann.
{youtube}QL9R5sr0-oQ{/youtube}

3 najbolja eventa/festivala su ti se ove godine urezala u sjećanje..
1)    Яetrøshøck Kashina
2)    Astralis 17 Godina
3)    Future Sound of Zagreb

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2