Skip to main content
  • aquarius heaven
  • 18.12.2012.

Kad reggae glazbenik zavoli elektroniku

Zvijezde su se poklopile u njegovom liku i djelu kada je sasvim slučajno brzinom svjetlosti krenuo raditi elektronsku glazbu. Bivši reggae i hip hop izvođač na svoje je novo glazbeno putovanje ucrtao i Zagreb.

Naslovna foto

aquarius heaven

Nakon Nove Godine Black Light program 4.1. u Sirupu predstavlja Aquarius Heavena koji je možda novost u svijetu elektronske glazbe, ali nije početnik na glazbenoj sceni.

{youtube}rZHR5zJdYpM{/youtube}

Ovaj bivši reggae i hip hop izvođač počeo se baviti elektronskom glazbom nakon što se preselio u Pariz i upoznao francuski elektronski trio dOP uz čiji se utjecaj njegova glazba promijenila, iako se i dalje prepoznaje karipski vokal u njegovim trakama. Aquarius Heaven se odmiče od recikliranog zvuka elektronske glazbe, a sve je to rezultiralo jednom zanimljivom glazbenom vožnjom.

Službeno putovanje je počelo izdanjem singla „Before u go“ na Watergate 06 albumu, da bi nakon toga izdao prvi EP „7 days“ za Circus Company, što ga je stavilo pod glazbeno povećalo. EP "Can't Buy Love" za etiketu Wolf + Lamb katapultirao ga je u glazbeni svijet, a akceleracija na tom putu je neizbježna. Njegovo putovanje tek je počelo, a u vožnji mijenja različite žanrove i ekperimentira s glazbom.

U sklopu programa Black Light uz Aquarius Heavena 4. siječnja 2013. U Sirupu od 23h će nastupiti i dobro znani domaći producenti i Dji Zero, RRRamon i DMT. Ulaznica je 35kn do 00.30h i 50 nakon.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2